Goller yağmur gibi geldi

Goller yağmur gibi geldi
Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasına önceki akşam dört karşılaşma ile devam edildi.Günün en farklı galibiyetini İstanbul Çanta ve Spor Evi Estap önünde 12-0’la alırken, bir başka...

Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasına önceki akşam dört karşılaşma ile devam edildi.
Günün en farklı galibiyetini İstanbul Çanta ve Spor Evi Estap önünde 12-0'la alırken, bir başka farklı galibiyeti ise Re De Pa Tour Sarıca İlyasspor takımını 11-5 yenerek ilk maçına galibiyetle başlamış oldu. Yağmur gibi gollerin atıldığı turnuvda izleyenler gole ve futbola doyarken, turnuvaya her sezon katılan Black Clup ise Göynüklüler Derneğini 8-1 mağlup etmeyi başardı.
Günün son maçı ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Tecrübelilerden oluşan Anadolu Hastanesi ile gençlerden oluşan kadrosu ile Doruk Ekmek takımlarının maçı zevkle izlendi. Karşılıklı atılan gollerle maçın süresi 6-6 biterken, her iki takım da haftayı birer puanla kapatmış oldu.
Turnuvaya Cumartesi ve Pazar ara verilirken, Pazartesi günü turnuvanın 2. tur maçları başlamış olacak. Günün programı ise şöyle 21.05.2007 Pazartesi Açık Saha: 19.30 Tezcanlar Cam-Başak Çatı ve Cephe Sistemleri, 20.30 Özstar Yapı Malzemeleri-Köfteci Arif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.