Grup maçlarında son gün

Grup maçlarında son gün
İlköğretim okulları arası yıldız kızlar futbol il birinciliğinde dünde 7 karşılaşa oynanırken, play-off yükselecek son takımlarda bugün oynanacak son grup maçları ile belli olacak.Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında...

İlköğretim okulları arası yıldız kızlar futbol il birinciliğinde dünde 7 karşılaşa oynanırken, play-off yükselecek son takımlarda bugün oynanacak son grup maçları ile belli olacak.
Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında dün oynanan karşılaşmalarda Mualla Zeyrek Kılıçarslan'ı 4-1, Ülkü 100.Yıl'ı 4-0, A.Fuat Cebesoy İstiklal'i 2-0, Ziya Gökalp Fahri Günay'ı 3-0, Hürriyet ise S.Hava Kamışlı'yı 2-0 yenerken, Erenköy ile Metin Sönmez 0-0 berabere kaldı.
Alınan bu sonuçların ardından daha hiçbir takım büyük ölçüde play-off'u garantileyemez iken bugün oynanacak maçlar sonunda vize alacak 4 takım belli olacak.
Müsabakaların hayli zevkli ve heyecanlı geçmesi bekleniyor.
Yarı final müsabakalarının ardından finale kalan iki takım arasında 23 Mart Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma ile şampiyon takım belirlenecek. Birinci olacak takım ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.