Gurbette Es-Es sevgisi

Gurbette Es-Es sevgisi
Gurbette bulunan Eskişehirliler deplasmanda Es-Es’e sahip çıktı.Öncelikle Eskişehirli tek vali olan ve Şanlıurfa’da görevini sürdüren Yusuf Yavaşcan Eskişehirspor sevgisini maça gelerek gösterdi.Şanlıurfa’ya giden arkadaşımız...

Gurbette bulunan Eskişehirliler deplasmanda Es-Es'e sahip çıktı.
Öncelikle Eskişehirli tek vali olan ve Şanlıurfa'da görevini sürdüren Yusuf Yavaşcan Eskişehirspor sevgisini maça gelerek gösterdi.
Şanlıurfa'ya giden arkadaşımız Erkan Midilli ve İki Eylül Gazetesi spor muhabiri Ali İhsan Sarıçoban Eskişehirli olan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ı ziyaret ederek Eskişehirspor forması ve kaşkolu hediye etti.
Yine Şanlıurfa'nın ilçesi Siverek Kaymakamı olan Settar Yavuz'a da kaşkol ve forma hediye edilirken gerek Vali Yavaşcan gerek Kaymakam Yavuz oldukça duygulu anlar yaşadı.
Vali Yusuf Yavaşcan Gaziantep'te Eskişehirspor'u yalnız bırakmayarak maçı tribünden izledi. Maçtan önce Eskişehirspor'un soyunma odasına inen ve kırmızı şimşeklere moral veren Yavaşcan "Ben Şanlıurfa Valisiyim. Ancak öz ve öz Eskişehirliyim. Şu anda tribünde Gaziantep Valisi Es-Es'e beş atarız diyor. Siz çıkın kendinizi gösterin" diyerek moral verdi.
Maçı ayrıca Eskişehirli olan Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve çok sayıda Eskişehirli de izleyip gurbetteki Es-Es sevgisini ispatladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.