"Haklı bir galibiyet aldık"

“Haklı bir galibiyet aldık”
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral “ Haklı bir galibiyet aldık” dedi.Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, zorlu hava koşullarında iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyleyen teknik direktör Ertuğral...

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral " Haklı bir galibiyet aldık" dedi.
Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, zorlu hava koşullarında iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyleyen teknik direktör Ertuğral Eskişehirspor'un maçta yüzde yüzlük bir gol pozisyonu olmadığını, kendilerinin ise 2- 3 tane net gol pozisyonu bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini belirterek, ''Çok önemli bir galibiyet aldık'' dedi.
Bu 3 puanın kendilerini biraz olsun rahatlattığını anlatan Ertuğral, ligin bir maraton olduğunu ifade ederek, ''Hiçbir şey bitmiş değil, zannediyorum ikinci devre çok daha iyi bir kadro kuracağız. Mümkün olduğunca iç sahadaki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor'' dedi.
Sivasspor' a galibiyeti getiren golü atan Sedat Bayrak ise bu maçı kazandıkları takdirde diğer takımlarla aralarındaki puan farkının azalacağının bilincinde olduklarını, bu bilinçle mücadele ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.