Hareketli günler başlıyor

Hareketli günler başlıyor
Eskişehirspor’ da hareketli günler başlıyor. Diyadin imzaya geliyor,yönetim görev bölümü yapacak, iç transferde görüşmeler başlayacak. Hafta başında yapılan kongrede güven tazeleyen ve yenilenen Nebi Hatipoğlu yönetimi için...

Eskişehirspor' da hareketli günler başlıyor. Diyadin imzaya geliyor,yönetim görev bölümü yapacak, iç transferde görüşmeler başlayacak.
Hafta başında yapılan kongrede güven tazeleyen ve yenilenen Nebi Hatipoğlu yönetimi için hareketli günler başlıyor.
Bugün kendi arasında ilk toplantısını gerçekleştirecek olan yönetim kendi içinde görev bölümünü yapacak. Görev bölümünün ardından ise Eskişehirspor' u yeni sezonda çalıştıracak olan teknik direktör Metin Diyadin ile resmi sözleşmesini imzalayacak.Yönetimin imza töreninden sonra yeni teknik patron ile birlikte takımla ilgili kararlar alması da bekleniyor. Sözleşmesi sona eren 13 futbolcunun yanı sıra sözleşmesi devam eden futbolculardan kimin kalacağının ve gideceğinin de netleşmesi bekleniyor.
Bu arada Eskişehirspor' da iç transferde sözleşmesi bitenlerle en kısa sürede görüşmelerin başlaması ve bitirilmesi hedeflenirken Pazartesi gününden itibaren ise dış transfer görüşmelerine ağırlık verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.