HASAN DOĞAN SAHASI YENİ SEZONA HAZIR

HASAN DOĞAN SAHASI YENİ SEZONA HAZIR
Ankara Çevre yolu üzerindeki, eski Taşıyıcılar Kooperatifi arkasındaki tesis 14 Mayıs 2011yılında Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Burhan Sakallı, ünlü futbolcu Hakan Şükür ve merhum Hasan Doğan’ın oğlu Selim Doğan...

Ankara Çevre yolu üzerindeki, eski Taşıyıcılar Kooperatifi arkasındaki tesis 14 Mayıs 2011yılında Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Burhan Sakallı, ünlü futbolcu Hakan Şükür ve merhum Hasan Doğan'ın oğlu Selim Doğan tarafından tüm spor severlerin hizmetine açılmıştı..
Geçen yıl amatör Kümenin hizmetine sunulan ve 600 e yakın müsabakanın oynandığı tesis, 60m x 90m sentetik çimle kaplı, daimi sıcak sulu 4 soyunma odalı, 320 kapalı tribün kapasiteli, 2000 watt gücünde aydınlatmaya sahip, modern kafeterya ve dinlenme bölümleri ve yeni yüzü ile sezona hazır.
Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Süleyman Ekşi amatör spora bakış amaçlarını açıklarken, 'Spor dostluk-kardeşlik ve barış ilkesinden yola çıkarak Eskişehirspor severlerinin boş zamanlarını sağlıklı ortamda spor yapmaları, Eskişehir ve Türk sporuna yeni yıldızların yetişmesine aracı olmak istiyoruz. Bu anlayışı Odunpazarıspor Kulüp yapısına da yansıtmak, Futbolda U13-U19 yaş grupları arası ve1. amatör kümede Fair Play mantığında gençlere spor yapma şansı sağlamak, salon oyunlarında Basketbol, Voleybol ,Tekvando, Plates dallarında,ayrıca Atletizm, Kano branşlarında Eskişehirspor sevenlerine değişik tesislerde hizmet vermek amacındayız' dedi.
Ekşi ayrıca "Her şey Eskişehir ve Türk sporu için" sloganının hayata geçmesinde katkımız olursa kendimizi mutlu hissedeceğiz. Her yaş gurubundan okullar ve Amatör takımlar Hasan Doğan Tesislerinde program dahilin de gece-gündüz ücretsiz çalışma yapabiliyor. Tesisimiz bu sezonda amatörlere hizmet vermeye hazır durumda' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.