Hatayspor istekli Onur Arı ısrarlı

Hatayspor istekli Onur Arı ısrarlı
Sezonun bitmesi ile birlikte ısrarla takımdan ayrılmak isteyen Eskişehirspor'un forveti Onur Arı, yuvadan uçarak yeni takımı Hatayspor’a imza atacağı öğrenildi.

Eskişehirspor'da forvet oyuncusu Onur Arı liglerin bitmesi ile birlikte yönetim ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Sezon içinde menajerler ve bazı takımların antrenörleri tarafından yakından takip edilen oyuncu ligin bitmesi ile birlikte de 2 ve 3. ligde bir çok takımın listesinde yer aldı.

ÖNCE ÖNERİLDİ

Ardından bazı isimlerin devreye girmesi ile birlikte Süper Lig ekibi Hatayspor’a önerilen ve Onur Arı için Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in de yönetime olumlu rapor vermesi üzerine bu transferde pazarlıklar iki kulüp arasında yapılmaya başlandı.

YUVADAN UÇACAK

2'nci satıştan da pay isteyen Es-Es yönetimi oyuncu için bir teklif verdiği ve beklemeye geçtiği sızan haberler arasında. Alacaklarını da silmeye hazır olan ve takımdan gitmek isteyen Onur’un 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 22 yaşındaki forvet, bu sezon 35 maçta 13 gole imza attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum