Hatipoğlu: Eskişehirspor’un çok acil şirketleşmesi gerek

Hatipoğlu: Eskişehirspor’un çok acil şirketleşmesi gerek
Dün genel kurula katılan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili ve Eskişehirspor eski başkanı Nebi Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

“ALKIŞLARIM”

Dün genel kurula katılan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili ve Eskişehirspor eski başkanı Nebi Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu “Eskişehirspor profesyonel liglere veda etti. Kurulduğumuz yıldan bugüne en kötü durumunda kulüp. Yönetim çok iyi işler yaptı da mı insanlar destek verecek. Her yıl herkes bir destek veriyor ama bu destekler buharlaşıyor. Geçen sene devre arasında Sayın Valimiz bugünde ayrılıyor sanırım Eskişehir’den. Vali bey ile Eski Akparti il Başkanı ile kronikleşmiş Trabzonspor dosyasını kapattılar. Bu kulübe kim destek oluyorlarsa ben o insanları alkışlarım” dedi…

“DESTEK VERMİYOR”

2 futbolcunun transferini gerçekleştirdik diyen Hatipoğlu “Amatöre düşmeyelim işimiz zor olur dedim. Vali, İl Başkanı transferi kaldırdı, ben ve benim gibi iş adamları destek oldu sonuç amatöre düştük. Destek verin dediniz destek verdik sonuç yine buharlaştı destekler ve küme düştük. 14 yıldır gelen yönetimler bu takımı bu hale getirdiler. Artık insanlar Eskişehirspor’a destek vermek istemiyor” ifadelerini kullandı…

“SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM”

“Ben Milletvekili olursam Eskişehirspor’u Süper Lige çıkaracağım dedim. Bu sözümün de arkasındayım. Seçilmeden önce Başkanla görüştüm ve destek vereceğimi söyledim. Başkanda bana dedi. Bakanımız 25 Milyon verecek dedi. Onlar için çerez parası dedi. Bende helal olsun bakanımıza dedim. Bakan 25 Milyon versin bende vereyim destek olalım dedim. Benim daha önce sunduğum proje var. Onu da gündeme aldırırız Eskişehirspor kurtulur diye düşündüm. Sonra bakıyorum gazetelere Başkan diyor ki Nebi Hatipoğlu destek olmayacak diye açıklamalarda bulunmuş. Çok da üzüldüm” .

“GENEL KURULA GİDİN”

Hatipoğlu ayrıca “ 3 tane topçu mu gelin alayım. Ben bu takımı şampiyon yapacağım diyen adam gelsin. Ben inanıyorum ekibiniz şampiyon yapacak. Bu takım bu sene amatör ligden profesyonel lige çıkaracağız. Başkanım yapacak mısınız. Yapacaksanız bizde sizin arkanızdayız. Yapamayacaksınız genel kurula gidin. Süper Lige giden yolda destek olmaya devam edeceğimin sözünü veriyorum” dedi. .

“BERABER ÇÖZELİM”

Hatipoğlu ayrıca Eti sorunu için de bizzat Firuzhan bey ile görüşüp bu konuya çözeceğini, Eskişehirspor’un çok acil şirketleşmesi gerektiğini belirtti. Hatipoğlu son olarak da Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ile de görüştüğünü, İmara yakın arsaları bu şirkete devri, belediye meclisinde oy birliği ile imara açılması ile rantın Eskişehirspor’a aktarılmasını sağlamak istediklerini söyledi.

Hatipoğlu konuşmasının ardından salondan ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum