Haydi Şeker

Haydi Şeker
Yıldızlar Türkiye şampiyonası grup elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Şekerspor yıldız takımı dün Sakarya’ya hareket etti. Sabah kahvaltısından sonra yola çıkan futbolcu kafilesini ailelerde yalnız bırakmadı. Temsilcimiz...

Yıldızlar Türkiye şampiyonası grup elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Şekerspor yıldız takımı dün Sakarya'ya hareket etti.
Sabah kahvaltısından sonra yola çıkan futbolcu kafilesini ailelerde yalnız bırakmadı. Temsilcimiz dün yapılan kura çekiminin ardından Kocael Uzunçiftlik ve İstanbul Yavuz Selim takımları ile aynı grup yer alacak.
Şekerspor bugün ilk maçında saat: 16.00'da Kocaeli Uzunçiftlik takımı ile elemelerdeki ilk maçına da çıkacak. Eşleşmeler ve rakipler hakkında bilgi aldığımız antrenör Erol Kaya" Güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Fakat biz de iyi bir takımız. İnşallah futbolcularım da iyi bir performans ortaya koyarak kendilerini gösterirler ve istediğimiz sonuçları alırız diye düşünüyorum. Tabi ki ilk maçı kazanmak çok önemli. İyi bir başlangıç yapmalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.