Hentbolde A.Ü. markası

Hentbolde A.Ü. markası
Sinop’ta yapılan Yıldız kızlar hentbol Türkiye şampiyonasında birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza atan Anadolu Üniversitesi yıldız bayanları şampiyonluğu kutladı. Finallerde rakiplerini bir bir mağlup eden yıldız...

Sinop'ta yapılan Yıldız kızlar hentbol Türkiye şampiyonasında birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza atan Anadolu Üniversitesi yıldız bayanları şampiyonluğu kutladı.
Finallerde rakiplerini bir bir mağlup eden yıldız kızlarımızı iki yıl final oynadıktan sonra üçüncü yılda gelen şampiyonluğu hakkettiklerin belirttiler. Konu ile ilgili olarak Anadolu Üniversitesi hentbol antrenörü Sinan Öner " Bu başarıda başta antrenör arkadaşlarım Murat Kabadayı ve Murat Örerel'in emeği çok büyük. Sistemli bir çalışmanın ardından büyük bir başarı elde etti. Yıldız takımımız ile 4, genç takımımız ile de 8 yıldır çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şuanda genç milli takımda 8 oyuncumuz yer alıyor. Yine A takımımızda 8 oyuncumuz forma şansı buluyor. Anadolu Üniversitesi olarak gençleştirme politikamız ile birlikte alt yapı çalışmalarımıza büyük önem vererek Türkiye'de tüm takımlara örnek olduk. Tüm genç oyuncular Anadolu Üniversitesi'nde şans bulacaklarına inanarak kulübümüze gelmek istemekteler. Türkiye'de değişik bir sistem getirdiğimizi düşünüyorum. Bu çarkı iler ki yıllarda da çevirerek yeni bir oluşumla Türkiye'de ses getirip A takımda da şampiyonluğa oynayan bir ekip yaratacağız. Amacımız şimdi Gençler Türkiye şampiyonasında da şampiyon olarak çalışmalarımızın karşılığını almaya devam etmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.