HENTBOLUN EFSANELERİ BULUŞTU

HENTBOLUN EFSANELERİ BULUŞTU
Türk Hentbolunun efsane isimleri dün Eskişehir’de bir araya geldi. Önce kokteylde bir araya gelen efsaneler ardından sahaya çıkarak gösteri maçı yaptı. Türk hentbolunun önemli isimleri 9 Ağustos’ta hayatını kaybeden eski milli...

Türk Hentbolunun efsane isimleri dün Eskişehir'de bir araya geldi. Önce kokteylde bir araya gelen efsaneler ardından sahaya çıkarak gösteri maçı yaptı. Türk hentbolunun önemli isimleri 9 Ağustos'ta hayatını kaybeden eski milli hentbolcu Yakup Durmuş'u da andı.

Eskişehir hentbol platformu önemli bir organizasyona imza atarak Türk Hentbolunun önemli isimlerini dün Eskişehir'de buluşturdu. Hentbolun efsaneleri özel gece için geldikleri ilimizde Anadolu Kupası kapsamında bir gösteri maçı yaptı. BESYO Spor salonunda oynanan müsabakada Eskişehir-Ankara Efsane karması, İstanbul'un efsaneleri ile özel maç yaparken, bu güzel karşılaşma öncesi geçtiğimiz 9 Ağustos'ta yakalandığı vahim rahatsızlık nedeniyle hayata gözlerini yuman eski milli hentbolcu ve antrenör Yakup Durmuş'da anıldı. Durmuş'un resmi ile poz veren efsaneler eski arkadaşlarını unutmadıklarını da gösterdiler. Oldukça hoş bir ortamda oynanan maçta veteranlar tüm hünerlerini sergileyerek, eski günlerinden kesitler sundular. Güzel görüntülere sahne olan maçın ardından efsaneler tekrar bir araya gelmenin tadını eski günleri yad ederek çıkarttılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.