Heyecan sürüyor

Heyecan sürüyor
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen geleneksel 2. Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasında Cuma günü oynanan maçlarda da heyecan sürdü.Maçlarda turnuva takımlarından Taşbaşı Vergi Dairesi ile Denetim Grup Müdürlüğü...

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen geleneksel 2. Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasında Cuma günü oynanan maçlarda da heyecan sürdü.
Maçlarda turnuva takımlarından Taşbaşı Vergi Dairesi ile Denetim Grup Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere sonuçlanırken Denetim Grup Müdürlüğü takımı yarı finale yükseldi. İkinci maçta ise Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü takımı İki Eylül Vergi Dairesi Müdürlüğü karşısında 2-0 galip geldi.
Böylelikle yarı finale yükselen ikinci takımda Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü olurken. Yarı finale kalan diğer iki takım Taşbaşı Vergi Dairesi ile Battalgazi Vergi Dairesi takımları oldu.
2. Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasında yarı final maçlarında bugün Es-Bay halı sahada 17.30'da Battalgazi Vergi Dairesi ile İki Eylül Vergi Dairesi Karşı karşıya gelecek.
Büyük sahada da saat: 18.00 de ise Taşbaşı Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü karşılaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.