HOŞCAN A.Ş. SÜPER AMATÖRE SPONSOR OLDU

HOŞCAN A.Ş. SÜPER AMATÖRE SPONSOR OLDU
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Hoşcan AŞ arasında sözleşme imzalandı ve artık Süper Amatör Ligin adı "Hoşcan AŞ Süper Amatör Ligi" oldu. Bugün yapılan toplantıya EASKF Başkanı Sadri Atam, EASKF yönetim...

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Hoşcan AŞ arasında sözleşme imzalandı ve artık Süper Amatör Ligin adı "Hoşcan AŞ Süper Amatör Ligi" oldu. Bugün yapılan toplantıya EASKF Başkanı Sadri Atam, EASKF yönetim kurulu üyeleri ve Hoşcan AŞ temsilcileri katıldı. Geçtiğimiz aylarda Eskişehirspor'dan istifa eden Asbaşkan Mesut Hoşcan'ın sahibi olduğu şirket Hoşcan AŞ 20 bin TL'lik bir sponsorluk bedeli ile Süper Amatör Lig'in isim hakkını bir sezonluğuna elde etti.
"Eskişehir spor tarihinde bir ilk"
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Fedrasyonu Başkanı Sadri Atam yaptığı konuşmada "Kulüplerin yükünü biraz olsun hafifletebilmek için yılda yaklaşık 3500 faal sporcusuyla, antrenörü,yöneticisi hakemiyle, bir sezonda yaklaşıl 1100 müsabaka oynattığımız amatör liglerimizin adını, geliri amatör spor kulüplerimize dağıtılmak üzere ücret karşılığında vermek istediğimizi her fırsatta dile getirdi. Çabalarımız bugün sonuç verdi ve ilimizin tanınmış firmalarından Hoşcan Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Eskişehir amatör sporu için yaptığımız teklifi kabul ederek bizlerin ve sporun yanında olduklarını bir kez daha göstererek Eskişehir spor tarihinde bir ilkin yaşanmasını sağlamıştır. EASKF ve Hoşcan AŞ ile imzalanan bu sözleşmeyle bu günden itibaren Süper Amatör ligimizin ismi "Hoşcan AŞ Süper Amatör Ligi" olmuştur." dedi.
Gelir kulüplere dağıtılacak
EASKF Başkanı Sadri Atam yapılan bu sözleşmeden elde edilecek gelirin masraflar ve ASKF payı çıkarıldıktan sonra o ligin takımlarına dağıtılacağını ifade etti. Atam, "Hükmen mağlubiyet kararı almamak, ligi tamamlamak ve iki alt yapı kategorisine girmek şartıyla bu gelir eşit olarak sezon bitiminde kulüplere dağıtılacak. Yapılan bu sözleşmenin ilimizdeki diğer firmalara örnek olmasını diliyor, hem ASKF yönetim kurulundaki arkadaşlarıma hem de başta yönetim kurulu başkanı Mesut Hoşcan olmak üzere tüm Hoşcam AŞ ailesine teşekkür ediyorum" dedi.
"Son derece mutluyuz"
Hoşcan AŞ adına konuşan İbrahim Curaoğlu ise, "Eskişehir ve spor sevdalısı olan yönetim kurulu başkanımız Sayıın Mesut Hoşcan'ın, Türk sporuna kazandırılacak yıldız futbolcular yetiştirecek böyle bir kuruma destek olması biz Hoşca çalışanlarını da son derece mutlu etmiştir.Sosyal boyutu büyük olan bu girişimin sadece futbolda değil, amatör sporların farklı dalları için de yaygınlaşmasını bizler de yürekten destekliyoruz. Hoşcan AŞ yapılacak her miktardaki destekler ile Türk sporuna önemli isimlerin kazandırılacağı inancını taşımaktadır. Bu amaçla Hoşcan AŞ'yi temsilen sponsorluk bedeli karşılığında 20 bin TL'lik çeki başkanımıza sunuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.