"Iki maçımızda çok kritik"

“Iki maçımızda çok kritik”
Sivas ve Diyarbakır maçları için değerlendirmede bulunan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay “ İki maçımızda çok kritik” dedi.Haftalık basın toplantısına Fenerbahçe maçı değerlendirmesi ile başlayan ve Fenerbahçe...

Sivas ve Diyarbakır maçları için değerlendirmede bulunan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay " İki maçımızda çok kritik" dedi.
Haftalık basın toplantısına Fenerbahçe maçı değerlendirmesi ile başlayan ve Fenerbahçe karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay şunları söyledi.
" Fenerbahçe maçı geride kaldı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Muhteşem taraftarımızın bu galibiyete büyük katkısı oldu. Fenerbahçe'yi yenince lig bitmiyor. Önümüzde iki maç çok kritik... Ligin ilk yarısının son iki maçında Sivasspor ve Diyarbakırspor ile karşılaşacağız. Bu hafta Sivas deplasmanın da ki maçtan puan ve puanlarla dönmek için her şeyi yapacağız. Bu maçlardan alacağımız 6 puan, bizi ligde daha iyi yerlere getirecektir"
Rıza Çalımbay, hem ligde, hem de Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını, devre arası da iyi bir hazırlık dönemi geçirip ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı planladıklarını kaydederek, "Ligde çizdiğimiz grafik bizi memnun ediyor. Sakatlıklar ve cezalılarımız yüzünden kaybettiğimiz puanlara üzüldük. İkinci yarı daha iyi bir takım olacak ve bu kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Hem ligde, hem de Türkiye Kupası'nda iyi şeyler yapıp, iddiamızı sürdürmek için takıma takviye yapmamız şart. Aynı sıkıntıları ikinci yarı yaşamak istemiyoruz. Sivas maçında sakat Mehmet Yılmaz, Ümit Karan, Serdar Özbayraktar, Burak ve cezalılar Doğa ile El Saka forma giyemeyecek. Bu hafta Sivas maçı için 18 kişilik kadroyu zor yapacağız gibi geliyor" dedi.
MİLLİ TAKIMDA KUTSALDIR
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay milli takım için adının geçtiği konusunda yöneltilen soruya "Kutsal bir yer olan milli takımda bize görev verilirse seve seve yaparız. Ama şuanda öyle bir teklif yok. Milli takımda herkes çalışmak ister. Biz de ekip olarak milli takımda çalışmak isteriz. Milli takım apayrı bir yer. Ben 2 sene ümit, 2 sene A Milli Takım olmak üzere 4 yıl görev yaptım. Orası kutsal bir yer. Benim görüşüm öyle. Orada yeri gelir her Türk görev yapmak ister. Öyle bir teklif gelirse seve seve yaparız. Ama şuanda öyle bir şey yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.