İL KARMASI OLUŞUYOR

İL KARMASI OLUŞUYOR
Masa tenisi il seçmeleri başladı. Dün yıldızların kapıştığı seçmelerde bugün ise minikler ter dökecek. Yetenekli sporculardan oluşacak bay-bayan karmalar bölgesel ligde ilimizi temsil edecek. Bölgesel Lig için Masa Tenisi...

Masa tenisi il seçmeleri başladı. Dün yıldızların kapıştığı seçmelerde bugün ise minikler ter dökecek. Yetenekli sporculardan oluşacak bay-bayan karmalar bölgesel ligde ilimizi temsil edecek.
Bölgesel Lig için Masa Tenisi il seçme müsabakaları dün başladı. Müsabakalarda altı kulüp yer alıyor. Kemal Unatıkan Spor Salonu'nda yapılan seçmelerde dün yıldızlar yaş kategorisinde yer alan sporcular mücadele etti. Bugün ise minikler mücadele edecek. İki gün sürecek turnuvada sporcular dereceye girebilmek için kıran kırana mücadele ediyor. Müsabakalar sonunda minik ve yıldız kategorilerinde bay-bayan karmalar oluşturulacak. Eskişehir Masa Tenisi karması 4 etap 2 devre usulüne göre Uşak, Afyon ve Kütahya illeriyle mücadele edecek. 1.Etap müsabakaları 14 Ekim'de Uşak'ta oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.