Ilgaz'dan Es-Es analizi

Ilgaz’dan Es-Es analizi
Eskişehirspor 2. Başkanı İsmail Ilgaz dün takımı değerlendirdi. Ilgaz özellikle kongre konusunda Elazığ maçından sonra bazı kararların alınacağını belirtti.Önceki akşam başkan Nebi Hatipoğlu’nun işyerinde kendi arasında...

Eskişehirspor 2. Başkanı İsmail Ilgaz dün takımı değerlendirdi. Ilgaz özellikle kongre konusunda Elazığ maçından sonra bazı kararların alınacağını belirtti.
Önceki akşam başkan Nebi Hatipoğlu'nun işyerinde kendi arasında toplanan Eskişehirspor yönetimi geniş kapsamlı toplantı yaparken radikal kararları ise Elazığ maçının sonrasına bıraktı.
Dün Atatürk Stadında basın toplantısı yapan Eskişehirspor 2. Başkanı Ilgaz adeta Es-Es analizi yaparken takımı tepeden tırnağa değerlendirdi.
KONGRE KARARI
ÇIKABİLİR
Eskişehirspor 2. Başkanı İsmail Ilgaz "önceki akşam yönetim olarak geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. Ancak bazı yönetici arkadaşlarımız bu toplantıya katılmadı. Bu nedenle çok da önemli kararlar almadık. Pazar günü oynayacağımız Elazığ maçı bizim için önemli. Bu maçtan sonra yönetim olarak önümüzdeki sezon için oturup konuşacağız. Yönetimde ayrılmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Devam edip etmeme konusunda henüz kesin kararımız yok. Yönetim içindeki çoğunluk genel kurul isterse kongre kararı çıkabilir. Böyle olursa da genel kurula gidebiliriz" dedi.
BİR MİLYON DOLAR
GELİR
Ilgaz tesisler konusunda da açıklamada bulundu ve kentten destek isteyerek "Vali Hanefi Demirkol'daki tesisler yönetimin imkanlarıyla bir yere geldi. Ancak şu anda çatıyı kapatmak için 100 bin YTL gerekli. İçerdeki tesisat için de 1.5 milyon YTL gerekli. Tesisin doğramalarını Nebi Hatipoğlu kendisi yapacak. Ayrıca Federasyondan şu ana kadar 200 bin YTL aldık. 300 bin YTL daha bekliyoruz. Benzin istasyonu konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda Valimiz Kadir Çalışıcı ile de görüştük. Şu anda Karayollarından izin alacağız. Bir ay içinde de ruhsatı almak hedefindeyiz. Benzin istasyonundan 1 milyon 184 bin dolar gelir elde edeceğiz" dedi.
DESTEK ARIYIŞI
2. Başkan İsmail Ilgaz şehirden destek istediklerini belirterek "Şehirdeki sivil toplum örgütlerinden destek bekliyoruz. Bu konuda Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsasına yazılı başvuruda bulunduk. Sanayi Odası destek konusunda bize döndü. Kendileri rakamı en kısa zamanda belirleyecek. Sanayi Odası yönetimine de teşekkür ediyorum. Eskişehirspor için sivil toplum örgütlerinin destek vermesi gerekli" dedi. Ilgaz ayrıca önceki akşam yapılan toplantıda hesapları da incelediklerini ve başkan Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehirspor'dan 2 milyon YTL, yönetimin ise 500 bin YTL alacağı olduğunu, futbolculara da şu ana kadar 1.5 milyon YTL borçları olduğunu belirtti.
14 FUTBOLCU
TAKİPTE
Ilgaz izleme komitesinden rapor aldıklarını da belirerek "Önceki akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısına izleme komitesini de davet ettik. Komite 14 futbolcu için bize geniş rapor verdi ve bu 14 futbolcudan 8'inin direk A liginde oynayacağını belirtti. Bu konuda görüşmelerimiz olacak" dedi.
Ilgaz ayrıca Elazığ maçını kazanarak rahatlamak istediklerini ve menejer Reşat Çağan'ın istifasının karşılıklı konuşulup karara bağlandığını, futbolcu konusunda teknik direktör Ergin Işık'ın yetkili olduğunu belirtip menejer Çağan'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Elazığ maçı öncesinde futbolculara ödeme de yapılacağını belirten 2. Başkan Ilgaz "Elazığ maçı öncesinde futbolculara ödeme yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.