İLK İMZALAR İSHAK VE HARUN'DAN

İLK İMZALAR İSHAK VE HARUN’DAN
Eskişehirspor dün iç transferde ilk imzaları İshak ve Harun’a attırdı.Yönetim ayrıca sözleşmesi sona eren 4 futbolcunun menajeri ile masaya oturdu. Dün Atatürk stadyumunda transfer çalışmalarına başlayan Eskişehirspor transfer...

Eskişehirspor dün iç transferde ilk imzaları İshak ve Harun'a attırdı.Yönetim ayrıca sözleşmesi sona eren 4 futbolcunun menajeri ile masaya oturdu. Dün Atatürk stadyumunda transfer çalışmalarına başlayan Eskişehirspor transfer komitesi ilk olarak İshak ve genç oyuncu Harun'la görüştü. Yönetim İshak'la 2, genç Harun'la 3 yıllık nikah tazeledi. 2 futbolcunun imza töreninde Eskişehirspor 2. başkanı Rıdvan Çakırgöz ile yöneticiler İsmail Hakkı Gül ve Erdoğan Tekgöz'de hazır bulundu.
Ayrıca genç kaleci Sinan'da sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Daha önceden 2 yıl anlaşması bulunun Sinan Ören dün yaptığı anlaşma ile 5 yıl daha Eskişehirspor forması giyecek. Dün ayrıca Serkan Reçber, Mehmet Türkmehmet, Bülent Bal ve Mahmut'un menajeri Barış Güçlü de transfer komitesi ile masaya oturdu. 4 oyuncu için de anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.Bu 4 oyuncunun menajeri ile bugün bir görüşme daha yapılacak.Yönetim son olarak da orta saha oyuncusu Ramazan Durdu ile bir görüşme yaptı. Ramazan alacaklarına karşılık sözleşmesini fes etti ve yönetim ile vedalaşarak kentten ayrıldı. Eskişehirspor'da iç transfer görüşmelerine bugün de devam edilecek.Bugünkü görüşmelere Mustafa Sevgi, Koray ve Ulaş katılacak. Turan, kaptan Zafer ve Mehmet Al ise önümüzdeki hafta transfer görüşmesine katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.