Işık "Rahatladık"

Işık "Rahatladık"
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık maçtan sonra yaptığı açıklamada “Rahatladık” dedi.Dün zorlu doksan dakikada şampiyonluk adaylarından Malatyaspor’u tek golle devirerek üç puan alan Eskişehirspor’da maçtan sonra...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık maçtan sonra yaptığı açıklamada "Rahatladık" dedi.
Dün zorlu doksan dakikada şampiyonluk adaylarından Malatyaspor'u tek golle devirerek üç puan alan Eskişehirspor'da maçtan sonra soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.
90 dakikayı değerlendiren ve rahatladıklarını belirten Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık" Eskişehirspor'un başında yedinci maçıma çıktım. Geldiğimde hedef sıkıntılı bölgeden kurtulmaktı. Zorlu maçlar oynadık. Bugünkü Malatya maçıda yine zorlu geçti. Rakibimizi tek golle yenerek rahatladık ve alt sırada bulunan takımlarla aramızdaki organik bağıda kopardık. Futbolcularımı kutluyorum. Böyle skoru bekliyordum" dedi.
Işık bundan sonraki haftalar için ise" Bundan sonraki maçlarda daha rahat oynayıp, risk alacağız. Ufakta olsa umuda yolculuk yapabiliriz. Futbolcularımın ortaya koydukları mücadele beni ilerleyen haftalar için umutlandırdı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.