İstanbul BŞ lider

İstanbul BŞ lider
İstanbul Bşin yenidenlider olduğu Türk Telekom lig A’ nın düşme hattında mücadele iyice kızıştı. Mardin ve Telekom puan kaybederken Uşak ve Sebat kazandı. Türk Telekom lig A’nın 27. haftasında zirvede değişiklik yaşandı....

İstanbul Bşin yenidenlider olduğu Türk Telekom lig A' nın düşme hattında mücadele iyice kızıştı. Mardin ve Telekom puan kaybederken Uşak ve Sebat kazandı. Türk Telekom lig A'nın 27. haftasında zirvede değişiklik yaşandı. Oftaş'ın Uşak deplasmanında sürpriz bir şekilde yenilmesi ile haftayı galibiyetle kapatan İstanbul BŞ bir puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. Ligin düşme hattında ise mücadele kıran kırana geçiyor. Sonuncu durumda bulunan ve maç eksiği olan Uşakspor lider Oftaş'ı 2-0'lık skorla geçerek lige asılırken, Sebatspor' da sahasındaki maçta Kocaeli' yi topa tuttu.
Haftayı üç puanla kapatan iki takımda mücadeleye bırakmadığını gösterirken Mardinspor ise tarafsız sahada oynadığı maçta G.Antep BŞ' ye yenilirken, Telekom evindeki maçta 2-0'lık üstünlüğü koruyamayarak Kasımpaşa ile berabere kaldı. Ligde Eskişehirspor düşme hattı ile arasındaki 6 puanlık farkı korurken düşme hattı ile arasındaki rakip sayısı ise ikiye çıktı. Lig A'nın 27. hafta maçları bugün oynanacak olan Altay- Malatya maçı ile tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.