İşte, Es-Es'i rahatlatan gol

İşte, Es-Es’i rahatlatan gol
ES-ES RAHATLADIn Malatya maçında Mehmet Al’ın attı gol ve alınan üç puan sadece Eskişehirspor’u değil kenti de rahatlattı.MEHMET AL GOL ORUCUNU BOZDU Sezonun ilk yarısında oynanan Elazığ maçında tek golümüzü atan Mehmet...

ES-ES RAHATLADI
n Malatya maçında Mehmet Al'ın attı gol ve alınan üç puan sadece Eskişehirspor'u değil kenti de rahatlattı.

MEHMET AL GOL ORUCUNU BOZDU
Sezonun ilk yarısında oynanan Elazığ maçında tek golümüzü atan Mehmet Al aradan geçen 13 hafta süresince yer aldığı maçlarda fileleri havalandıramadı. Tam anlamıyla gol orucuna giren Mehmet Al, orucunu 1085 dakika sonra Malatya maçında bozdu.
Malatyaspor'la yapılan zorlu karşılaşmada forma giyen Mehmet Al 69. dakikada Serkan Reçber'in pasını iyi değerlendirerek tecrübeli file bekçisi Şenol'u çaprazdan da olsa avlamayı başardı. Bu gol ve bu golle gelen galibiyet Mehmet Al'ın yanı sıra Eskişehirspor'u ve kenti de rahatlattı. Haftalardır galibiyete hasret giden Eskişehirspor, Malatya maçında bu hasretini gidermekle kalmayıp aradığı morali de buldu. Alınan galibiyet Eskişehirspor ve kentte olumlu bir hava yaratırken, ikinci yarının başından bu yana var olan endişeyi de büyük ölçüde ortadan kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.