KADINLARDA DERBİ ESKİŞEHİRSPOR’UN

KADINLARDA DERBİ ESKİŞEHİRSPOR’UN
Kadınlar 3.Liginde Eskişehir derbisi yaşandı. Sezonun ilk maçına çıkan Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, geçen hafta aldığı galibiyetle lige iyi başlayan Büyükşehir Belediyesi karşısında 4-1 kazandı.

Bu sezon “Olmazlara İnat” sloganı ile şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Eskişehirspor Kadın Futbol takımı sezonun ilk maçında Büyükşehir Gençlikspor’u derbi maçında 4-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

İlk haftayı bay olarak geçiren Es Es Kadın Futbol Takımı ligdeki ilk maçında Eskişehir Derbisinde Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Geçen hafta aldığı galibiyetle sezona iyi başlangıç yapan Büyükşehir Belediyesi ekibi ilk yarım saat iyi mücadele etmesine rağmen Dişi Şimşekler karşısında tutunamadı.

Behiç Erkin Sahası’nda oynanan karşılaşmada rakibini Pınarsu Cılız 2, İrem Yeşilyurt ve Tuğba Dilaver’in golleriyle 4-1 mağlup eden Eskişehirspor maç sonunda büyük sevinç yaşadı ve ligde ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Taraftar desteği vardı

Eskişehirspor Kadın Futbol takımı sezonun ilk maçında çıktığı Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında taraftar desteğini de arkasına aldı. Behiç Erkin Sahası’nda oynanan karşılaşmada Es Es sevdalıları Kadın futbol takımına destek oldu. Dişi Şimşeklere destek olan taraftarlar maç sonunda galibiyeti takımla birlikte kutladılar.

Atam başarı diledi

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam Kadınlar 3.Liginde oynanan Eskişehir derbisini yakından takip etti. Maç öncesi Eskişehirspor ile Büyükşehir teknik heyet ve oyuncularıyla bir araya gelen Atam, her iki takıma başarı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.