Kadroda istikrar sağlanamadı

Lige oldukça deneyimli olan Teknik Direktör Ergun Ortakçı yönetimi ile başlayan Eskişehirspor’da, Ergun hoca 15 maç takımın başında yer aldı. Bu karşılaşmalarda Şimşekler her hafta kadroda değişim yaşadı. İdeal 11 bulmakta zorlanan teknik adam ligin 15.haftasında Homurlu 1951 karşılaşmasının ardından gönderildi.
Ergun Ortakçı ile 15 maçta 11 farklı kadro ile sahaya çıkan Eskişehirspor bu mücadeleler de 13 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 40 gol atan Şimşekler kalesinde ise 7 gol gördü. Ortakçı ile yollar ayrılırken Es-Es 39 puanla averajla ikinci sırada yer alıyordu.
Ergun hocanın ardından apar topar ikinci yarısının 3.haftasında takımın başına getirilen bir başka deneyimli ve tecrübeli teknik adam Ümit Metin Yıldız’da Şimşeklerin başında çıktığı 6 karşılaşmada ne yazık ki ideal 11’ini bulamadı. Yıldız hoca da 6 maçta her farklı 11’ler sahaya sürmesi dikkat çekti.
Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız gözetiminde 5 galibiyet bir beraberlik alan Es-Es, rakip filelere 15 gol kaydedip, kalesinde ise 2 gol gördü. Yıldız ile birlikte 16 puan daha hanesine yazdıran Eskişehirspor, 55 puanla rakibi Manavgat’ın 2 puan önünde zirvede yer aldı. Kalan 5 maçta teknik heyetin artık ideal 11’i bulması bekleniyor.
Kaynak: Spor Servisi