"Kazanmaktan başka düşüncemiz yok"

“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok”
stanbul Bş maçı için konuşan Eskişehirspor Kulübü As Başkanı Gültekin Güvensoy “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.Bursa önünde farklı bir yenilgi beklemediklerini, aksine kazanmak için planlar yapmalarına karşın...

stanbul Bş maçı için konuşan Eskişehirspor Kulübü As Başkanı Gültekin Güvensoy "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.
Bursa önünde farklı bir yenilgi beklemediklerini, aksine kazanmak için planlar yapmalarına karşın şok bir yenilgi aldıklarını belirten Gültekin Güvensoy, "Bursa deplasmanında beklemediğimiz bir oyun sergileyip beklemediğimiz farklı bir yenilgi aldık. Futbolda maalesef böylesi yenilgiler olabiliyor. Elbet bu tür beklenmedik yenilgilerden ders alınması gerekiyor. Maratonda inişli- çıkışlı haftalar olabiliyor ama böylesi kritik maçlardan mutlaka kayıpsız ayrılmamız şarttır. Devre arasında kadromuza iyi isimler aldık. Yenilerin takıma katkısı için biraz zamana ihtiyaç var" dedi.
As Başkan Güvensoy, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini sözlerine ekledi.
Eskişehirspor Kulübü As Başkanı Gültekin Güvensoy, Eskişehirspor'un kurumlaşma ve tesisleşme yönünde önemli adımlar attığını söyledi. Tesislerin yeniden elden geçtiğini, alt yapı ve üst yapıya üç yeni saha daha yapıldığını vurgulayan Güvensoy, " Başkanımız Halil Ünal ve ekip arkadaşlarımla birlikte takımı iyi noktalara taşımak için mesai harcıyoruz. Potansiyeli büyük olan, başarıyı bekleyen bu camiaya istikrarlı sonuçlar almakta yakışır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.