Kıck Boks'a ilgi büyük

Kıck Boks’a ilgi büyük
Dinamik-Do spor kulübünde minikler ve gençler kıck-boksun temel tekniklerini öğreniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Dinamik Do Kulübü antrenörü Erdinç Aygün “29. Yılında...

Dinamik-Do spor kulübünde minikler ve gençler kıck-boksun temel tekniklerini öğreniyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Dinamik Do Kulübü antrenörü Erdinç Aygün "29. Yılında Alanönü Dinamik Do spor kulübünde miniklerin kick boks' a olan ilgisi günden güne artmakta olup bir tutku haline geldi. Bu ilgi aileleri memnun etmekte ve hatta aile bireyleri bile kick boks yapmak istemekte. Nitekim dinamik do da kick boks yapan ailelerde bulunmaktadır ve her yaştan her meslekten insanlar kick boks yapıyorlar" dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Dinamik Do Kulübü antrenörü Erdinç Aygün "Kick boksa olan bu ilgi bizleri çok memnun etmekte , kick boks un sadece yarışmaya yönelik değil sağlıklı yaşam için yapılacağı gibi, sporcuların zihinsel , bedensel gelişimini , koordinasyon, beceri,özgüven , disiplin, saygı ve sevgi kazanmasını sağlamaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.