"Kimsenin önüne engel koymadık"

“Kimsenin önüne engel koymadık”
Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu bugün yapılacak olan genel kurul öncesinde açıklama yaparak “Kimsenin önüne engel koymadık. Herkes başkanlığa aday olabilir” dedi.Bugün Gar Düğün salonunda yapılacak olan Eskişehirspor...

Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu bugün yapılacak olan genel kurul öncesinde açıklama yaparak "Kimsenin önüne engel koymadık. Herkes başkanlığa aday olabilir" dedi.
Bugün Gar Düğün salonunda yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu öncesinde yöneticiler ve yeni yönetici Sıtkı Öztürk ile bir toplantı yapan başkan Hatipoğlu genel kurul ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili bilgiler verdi.
"HERKES ADAY OLABİLİR"
"Görev sürecimizde bizi çok yıprattılar. Benim bırakma noktamda ben başkanlığa adayım diyenler boy boy fotoğraf çektirenler şimdi liste oluşturamıyorlar.Biz kimseye engel olmadık. Herkes çıkar Eskişehirspor başkanlığına aday olabilir ama kongre var kimse yok.Eskişehirspor idarecilerin sırtında yürüyor. Türkiyede bu ilktir sanırım. Ben yapacaklarımın yüzde yetmişini yaptım.Yüzde otuzda hata yapmış olabilirim" dedi.
"KEŞKE 3-4 LİSTE OLSA"
"Bursaspor'un da kongresi var ve 3-4 aday var. Keşke bizde de fazla aday çıksa herkes projelerini açıklasa. Ama nerde şimdi seçim var orta da başka başkan adayı yok.358 delegeden kaç kişinin para yatırdığı ortada. Lafa geldimi biz kulübe delege olucacağız deniyor. Kimse üye aidatını bile yatırmıyor Eskişehirspor'da.
"YÖNETİM
SAYISI 25 VEYA 27 OLABİLİR"
"Genel kurul için yönetimde son rötuşları yapıyoruz. Her kurumu kapsayacak yönetim kurulu üyeleri alacağız. Yönetim kurulu 19 kişi olacak diye bir şey yok. Belki yeni yönetim 25 veya 27 isimden oluşabilir. İnşallah Eskişehirspor'u hedefe taşıyacak süper lige çıkaracak iyi bir yönetim kurulu hazırlıyoruz. Takımı hedefe taşıyacak teknik direktörle ile de görüşmelerimiz sürüyor.Takımı iskeletini tutup 5-6 takviye yapmayı düşünüyoruz.
"TESİSLER İÇİN KAMPANYA"
"Göreve gelir gelmez temelini attığımız tesisler için bir kampanya başlatacağız. Biz bu tesis kendimiz için yapmıyoruz. Bitince cebimize koyup götürecek de değiliz. Bu nedenle tesisler için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Temel atma töreninde bize söz verenler kapı kapı dolaşacağız diyenler şimde uğramıyor bile"
Ayrıca toplantıda bulunan Eskişehirspor yöneticisi İsmail Hakkı Sağır da basın, yönetim, taraftar ve futbolcu ile teknik adamların bir bütün olduğunu ve bu potansiyelin bir araya geldimi her şeyin de oluşacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.