"Kitapları paylaşalım"

“Kitapları paylaşalım”
Üniversiteli Eskişehirsporlular birliği örnek kampanya başlattı. “ Kitaplarımızı paylaşalım, geleceğimize sahip çıkalım” adlı kampanya 1 Eylül tarihine kadar sürecek.Kısa adı ÜNİESES olan Üniversiteli Eskişehirsporlular...

Üniversiteli Eskişehirsporlular birliği örnek kampanya başlattı. " Kitaplarımızı paylaşalım, geleceğimize sahip çıkalım" adlı kampanya 1 Eylül tarihine kadar sürecek.
Kısa adı ÜNİESES olan Üniversiteli Eskişehirsporlular ilk ve orta öğretime yönelik kitaplar ve genel kütüphane kitaplarının Eskişehir'de kütüphanesi olmayan köy, ilçe ilk ve ortaöğretim okullarına bağışlayarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı kampanya 24 Nisan ile 1 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Kitaplar Milli Eğitim Müdürlüğü'nün uygun gördüğü okullara teslim edilecek. Kampanyaya katılacak olanların kitaplarını OGÜ İİBF A blok spor kulübü ofisi, A.Ü. İİBF kantini, Anadolu Yıldızı Derneği Eskişehirspor kulübü tır satış mağazası, Exespor mağazası, Uysak Eczanesi ve Tüner stüdyosuna yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.