Konya’da Eskişehir rüzgarı

Konya’da Eskişehir rüzgarı
Okul Sporları Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası 22-23 Mayıs tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirildi. Yapılan yarışlarda Eskişehir ekipleri pistte fırtına gibi eserek madalyalara ambargo koydu.

Konya’da gerçekleştirilen Okullar arasın Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasında TOKİ Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi Genç Erkekler kategorisinde takım halinde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Temsilcimiz büyük bir başarıya imza atarak gururumuz oldu. Aynı zamanda Genç Kızlarda ise Türkiye ikincisi oldu.

BİREYSEL ANLAMDA DA KÜRSÜDEN İNMEDİK

Türkiye Şampiyonası yarışlarında bireysel olarak da atletlerimiz büyük başarılara imza attı. Özel Şehir Koleji öğrencisi Atletimiz Elif Naz Köseoğlu 1500 metre de Türkiye Şampiyonu olurken, 80 metre de ise dördüncü oldu. Özel Atayurt öğrencisi Atletimiz Edanur Tulum ise 400 metre de Türkiye Şampiyonu oldu. Özlem Özcan Gülle atma da Türkiye Şampiyonluğu elde ederken, Medine Nur Topçu 1500 metre de ikinci, Sudenaz Akburak 40 metre engelde üçüncü, Elif Aydın ise uzun atlamada üçüncü olarak madalya sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.