KÜÇÜKLER VOLEYBOLDA YARI FİNAL HEYECANI

KÜÇÜKLER VOLEYBOLDA YARI FİNAL HEYECANI
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Küçükler Mini Voleybol heyecanında Play Off karşılaşmaları sona ererken, erkeklerde ve kızlarda yarı finale kalan takımlar belli oldu. İlköğretim Okulları...

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Küçükler Mini Voleybol heyecanında Play Off karşılaşmaları sona ererken, erkeklerde ve kızlarda yarı finale kalan takımlar belli oldu.
İlköğretim Okulları Küçükler Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Play Off karşılaşmaları dün oynanan müsabakalarla sona erdi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçların ardından kızlarda ve erkeklerde yarı finale kalan takımlar belli oldu. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda Adalet Av. Şahap Demirer'i 2-0, M. Ünügür Tunalı'yı 2-0, Yunusemre Barbaros'u 2-1, İki Eylül Ticaret Borsası'nı 2-0 mağlup etti. Oynanan erkek müsabakalarında ise S. Laçin Şht. A. Uysal İsmetpaşa'yı 2-1, Tunalı ise Sarıcakaya'yı 2-0 mağlup etmesini başardı. Alınan bu sonuçların ardından kızlarda M. Ünügür, Adalet, Barbaros ve Tunalı, erkeklerde ise Kırka Mehmet Akif Ersoy, Tunalı, Ticaret Odası ve İsmetpaşa takımları isimlerini yarı finale yazdıran takımlar oldular. Bugün Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmaların ardından finalistler belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.