"Kumdan kaleler yapmayın"

“Kumdan kaleler yapmayın”
Eskişehirspor’un iyi ve kötü günlerinde her zaman yanında olduğunu belirten eski yöneticilerden Nihat Çuhadar hata üzerine hata yapıldığını ve verilen sözlerin yerine getirilemediğini belirterek “ Kimse kumdan kaleler yapmasın”...

Eskişehirspor'un iyi ve kötü günlerinde her zaman yanında olduğunu belirten eski yöneticilerden Nihat Çuhadar hata üzerine hata yapıldığını ve verilen sözlerin yerine getirilemediğini belirterek " Kimse kumdan kaleler yapmasın" dedi.
Eskişehirspor'un genel kuruldan sonra göreve gelen Hatipoğlu ve arkadaşlarının kendi içinde bölündüğünü vurgulayan eski yönetici Nihat Çuhadar " İki başlı bir yönetim ortaya çıktı.
Tek elden yönetim yapılmaya çalışıldı yönetim iyice bölündü. İzzet , Ümit Aydın ve menajere 1,5 trilyon harcandı. Alt yapısız Eskişehirspor olur mu? Yönetim olmadan yapamazsınız. Tesisler yarım kalmış ve müteahhiti icraya vermiş. Başkan kulübü yönetemezde başkan değişir. Yapacaksın. Yapamayacaksan bırakacaksın. Kongrede faailiyet raporu verilir. Bütçe hakkında yazılı belge dağıtılır.
Kongrede bir ilk yaşanıyor. Kumdan kaleler yapmayın. Eskişehirspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Sözde değil özde Eskişehirspor luyuz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.