Kupada formalite maçı

Kupada formalite maçı
Ziraat Türkiye kupasında Altay’la formalite maçına çıkacak olan Eskişehirspor prestij için ter dökecek.Ziraat Türkiye kupasında gruplara kalan ancak Antalya yenilgisinin ardından rekor gol kaçırdığı Fenerbahçe maçını yenilgiyle...

Ziraat Türkiye kupasında Altay'la formalite maçına çıkacak olan Eskişehirspor prestij için ter dökecek.Ziraat Türkiye kupasında gruplara kalan ancak Antalya yenilgisinin ardından rekor gol kaçırdığı Fenerbahçe maçını yenilgiyle kapatan Eskişehirspor sıfır puanla sondan ikinci durumda. İlk ikiye girme şansını mucizelere bırakan kırmızı şimşekler için kalan iki maç ise formaliteden öteye gitmiyor.Bugün Altayspor ile yapılacak Ziraat Türkiye kupası maçında prestij mücadelesi yapacak olan Eskişehirspor. Bucaspor tesislerde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa çekildi. Maç saatini bekleyen kırmızı şimşekler prestij mücadelesinden galibiyetle çıkmak için ter dökecek. Saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Adana bölgesi hakemi Gökhan Güneşer yönetecek. Kırmızı şimşekleri İzmir ve çevre illerden gelecek olan taraftarların yalnız bırakmaması bekleniyor.
ÇALIMBAY MANİSA'YI İZLEDİ
Eskişehirspor direktörü Rıza Çalımbay dünkü çalışmadan sonra Manisaspor'un İstanbul BŞ ile yaptığı özel maçı da izledi. Ligdeki rakipleri hakkında bilgi edinmek için özel maçı bizzat izleyen teknik direktör Çalımbay özellikle ilk haftada konuk edilecek olan Manisaspor'u tam anlamıyla inceledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.