Kupaya ödül yağıyor

Kupaya ödül yağıyor
Gazetemizin Geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi kupasına hediye yağıyor. Şampiyon olacak takıma Estap Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak bir takım forma hediye ederken, ikinci olacak takıma ise Es Güvenlik...

Gazetemizin Geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi kupasına hediye yağıyor. Şampiyon olacak takıma Estap Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak bir takım forma hediye ederken, ikinci olacak takıma ise Es Güvenlik sahibi Mustafa Kemal Bıyık bir takım tişört armağan edecek.
Turnuvada centilmenliği elde eden Gazi Gençlik takımına ise Emek İletişim sahibi Tekin Büyükkaya'da kişi başına kontörlü hat hediye edecek. Ayrıca turnuvanın sponsor ismi İstanbul Çanta ve Spor Evi Sahibi Ercan Demirbozan'da her zaman olduğu gibi en az gol yiyen, gol kralı, centilmen sporcu ve birinci, ikinci ve centilmen takımlara birer futbol topu verirken, turnuvada görev yapan hakemlerde çeşitli armağanlar verecek.
Turnuvaya bir takım forma hediye eden Estap Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak ise yaptığı açıklamada, ilk kez katıldıkları bu turnuvada tecrübe kazandıklarını söylerken, kupaya verdiğimiz hediye ile spora olan katkılarımız sürecektir dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.