Kütahya'da zorlu sınav

Kütahya’da zorlu sınav
Demirspor ve Anadolu Üniversitesi Kütahya’da bugün zorlu sınav verecek. Her iki temsilcimizde rakiplerini yenerek finale kalmak istiyor. Süper amatör kümede başarılı olan ve ilimizi Kütahya’da yapılan 3.lige terfi grup maçalıranda...

Demirspor ve Anadolu Üniversitesi Kütahya'da bugün zorlu sınav verecek. Her iki temsilcimizde rakiplerini yenerek finale kalmak istiyor. Süper amatör kümede başarılı olan ve ilimizi Kütahya'da yapılan 3.lige terfi grup maçalıranda temsil eden Demirspor ve Anadolu Üniversitesi takımları bugün önemli maçlarda galibiyet arayacak.
İlk maçında penaltılarla gülen Demirspor bugün saat 14.00'de İstanbul Ayazağa'yı yenen Balıkesir Erdek Belediye ile karşılaşacak.
İlk gün Sakarya Yıldırım'ı deviren Anadolu Üniversitesi ise bugün saat 16.30'da İstanbul Batı Trakya ile kozlarını paylaşacak.
Hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen her iki temsilcimizde taraftarının desteği ile bugünkü maçları kazanarak Pazar günü finale kalmak istiyor. Bugün Kütahya'da oynanacak olan iki maçta da Eskişehir'li sporseverler takımlarımıza büyük destek verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.