LİGDE KALAN MELEKLER SEZONU YARIN TAMAMLIYOR

LİGDE KALAN MELEKLER SEZONU YARIN TAMAMLIYOR
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde normal sezon yarın bitiyor. Anadolu Üniversitesi son maçında yarın saat:16.00’da Görele Belediyesi’ni Porsuk Spor Salonu’nda ağırlayacak.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde normal sezon yarın tamamlanıyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü erteleme maçında Kastamonu Belediyesi’ne 47-34 kaybeden Anadolu Üniversitesi yarın son maçında Görele Belediyesi’ni Porsuk Spor Salonu’nda saat:16.00’da ağırlayacak. Formalite niteliğinde ki müsabakada temsilcimiz ligi galibiyetle kapatmak için ter dökecek.

LİGDEN DÜŞME KALKTI

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde bilindiği üzere bu sezon yalnızca 1 takım küme düşecekti. Bu anlamda temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Adana ekibi Totemcard Adasokağı Spor Kulübü ile çekişiyordu. Fakat deprem felaketi sonrası Adana temsilcisi tüm hakları saklı olarak ligden çekilme kararı aldı. Hal böyle olunca gözler Hentbol Federasyonu’na çevrildi. Bu döneme kadar henüz resmi açıklama yapılmasa da Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde düşmenin kaldırıldığı ve önümüzde ki sezon ligde ki takım sayısının da artacağı öğrenildi. Bu konu ile ilgili normal sezonun ardından Federasyon tarafından resmi açıklama gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.