LOKOMOTİF'TE HEDEF BELLİ

LOKOMOTİF’TE HEDEF BELLİ
Demirspor’da yarışmacı grupların yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kırmızı lacivertli ekipte U15 ve U17 takımları 1-2 Eylül’de başlayacak ligler için çalışmalarını hızlandırdı.Demirspor alt yapı takımları yeni sezon...

Demirspor'da yarışmacı grupların yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kırmızı lacivertli ekipte U15 ve U17 takımları 1-2 Eylül'de başlayacak ligler için çalışmalarını hızlandırdı.
Demirspor alt yapı takımları yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan yoğun antrenman temposunda çalışan gençler diğer yandan özel maçlarla son durumlarını görme fırsatını yakalıyor. Antrenörler ise sorumlu oldukları yaş gruplarında ki ekiplerin eksik yönlerini tespite devam ediyorlar.
Demirspor'da U15 ve U17 yaş kategorileri Behiç Erkin sahasında antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenörler Nihat Ulus ve Zeynel Aykaç takımların yeni sezona hazırlamaya çalışıyor. Yeni sezonda U13-U14-15 kategorilerinde antrenör Zeynel Aykaç, U16-U17-U18 yaş gruplarında ise antrenör Nihat Ulus görev yapacak.
Antrenör Nihat Ulus sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğin günlük başarılardan çok genç oyuncuları geleceğe hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.