M.Ünügür'ün hedefi büyük

M.Ünügür’ün hedefi büyük
İlköğretim okulları arası voleybol il birinciliği müsabakalarında bayanlarda ve erkeklerde şampiyonluğu kazandıktan sonra Uşak’ta yapılan grup eleme müsabakalarında başarılı olarak yarı finallere kalan temsilcimiz Melahat...

İlköğretim okulları arası voleybol il birinciliği müsabakalarında bayanlarda ve erkeklerde şampiyonluğu kazandıktan sonra Uşak'ta yapılan grup eleme müsabakalarında başarılı olarak yarı finallere kalan temsilcimiz Melahat Ünügür finalleri hedefliyor.
Hazırlıklarına Dsi Bentspor ile yapılan okul-kulüp işbirliğinde devam eden Melahat Ünügür Türkiye şampiyonası finallerinde mücadele ederek gidebileceği son noktaya kadar gitmek istiyor. Konu ile ilgili olarak Dsi Bentspor voleybol alt yapı sorumlusu ve aynı zamanda Melahat Ünügür kız takımı antrenörü Kazım Tokat" Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız mutlaka finallere gitmek. Kız takımımız 22-25 Mart tarihleri arasında Muğla'da, erkek takımımız ise yine aynı tarihlerde Karabük'te mücadele edecek. Daha güçlü rakipler bizleri bekliyor. İnşallah başarılı olarak alnımızın akıyla finallere çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.