MELEKLER AKSARAY'A GİDİYOR

MELEKLER AKSARAY’A GİDİYOR
 Kadınlar Hentbol 1.liginde ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi yarın seyircisiz maçta Aksaray Belediyesi’nin konuğu olacak. Temsilcimiz hazırlıklarını tamamlayarak bugün yola çıkacak.   Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol...

 


Kadınlar Hentbol 1.liginde ki temsilcimiz Anadolu üniversitesi yarın seyircisiz maçta Aksaray Belediyesi’nin konuğu olacak. Temsilcimiz hazırlıklarını tamamlayarak bugün yola çıkacak.  


 


Anadolu üniversitesi Kadın Hentbol takımımız bu hafta şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak. Murat Kabadayı’nın öğrencileri 15 Mart Pazar günü saat:13.00’da Aksaray Belediyesi’nin konuğu olacak. Ekibimiz bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Anadolu üniversitesi ardından 29 Mart’ta yine deplasmanda Tekirdağ 14 Kasım Malkara, 25 Nisan’da Eskişehir’de Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve 3 Mayıs’ta deplasmanda Sivas Belediyespor ile oynayacağı müsabakalarla sezonu tamamlayacak.


öte yandan Türkiye Hentbol Federasyonu’nun yapılan yazılı açıklamada “Yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle 13 Mart 2020 tarihinden itibaren lig maçlarımız Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacaktır.


Ayrıca 16 Mart 2020 tarihinden itibaren lig ve kupa maçları hariç sportif faaliyetler ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur.” İfadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.