Metin Diyadin dönemi başladı

Metin Diyadin dönemi başladı
Eskişehirspor’da Metin Diyadin dönemi resmen başladı. Teknik direktör Diyadin‘ le bir yıllık mukavele yapıldı.Eskişehirspor yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı ancak kursta olması nedeni ile sözleşme yapamadığı teknik...

Eskişehirspor'da Metin Diyadin dönemi resmen başladı. Teknik direktör Diyadin' le bir yıllık mukavele yapıldı.
Eskişehirspor yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı ancak kursta olması nedeni ile sözleşme yapamadığı teknik direktör Metin Diyadin dün Eskişehir'e gelerek resmi imzayı attı.
Transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz , transfer komitesi üyeleri İsmail Hakkı Sağır, Ertuğrul Dindar ve Erdoğan Tekgöz' ün hazır bulunduğu imza töreninde bir yıllık mukavelesini imzalayan teknik direktör Metin Diyadin şunları söyledi.
" Eskişehirspor'a gelmemdeki en büyük etken,şehirdeki potansiyel ve taraftardır. Görüşmelerimiz yönetimle çok uzun sürdü. Nedeni ise bütçedir. Bütçenin yükseltilmesi ve istediğim futbolcular için transfer kaynağı ayrılması ve en önemlisi yönetimin söz vermesi ve güven aşılamasıdır. Kadromu kendim belirleyeceğim.
Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ömrümde böyle bir taraftar görmedim. İnancın olmadığı yerde bulunmam. Teknik alanda tüm sorumluluklar benimdir. Önemli olan kalıcı bir iz bırakmaktır. Eskişehirspor taraftarına ve tüm Eskişehir'e mahcup olmak istemiyorum. En büyük hedefimiz kenetlenerek başarıya koşmak "
İkinci başkan ve transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz ise " Ligdeki hedefimiz ilk altı. Hedefi olan bir takım yaratmak için çalışıyoruz. Eskişehir için Metin Diyadin hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Teknik direktör Metin Diyadin' in yardımcılar konusunda ise " Üç senedir birlikte çalıştığım bir ekibim var. Bu ekibimle birlikte Eskişehirspor'a geleceğim" dedi.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Metin Diyadin'in bir yıllık sözleşme karşılığında 400 milyar alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.