Minikler özel turnuvada ter döktü

Efranur Spor Kompleksi, 2013-2014 doğumlu genç yeteneklerin sahaya çıktığı özel bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Elit Futbol Kulübü, Ihlamurkentspor, Adanırspor ve Emekspor’un U12 takımları, üçlü turnuva formatında karşı karşıya geldi. Turnuva, Eylül ayında başlayacak U12 ligi öncesinde takımlar için önemli bir hazırlık niteliği taşıdı.
GELECEĞİN YILDIZLARI
Turnuvada oynanan maçlar oldukça çekişmeli geçti. Genç oyuncular, sahada gösterdikleri performansla gelecek vaat ettiklerini bir kez daha ortaya koydu. Takımlar, hem fiziksel hem de mental olarak ligin başlangıcına hazır olduklarını gösterirken, teknik ekipler de oyuncularının form durumlarını yakından takip etme fırsatı buldu.
LİG ÖNCESİ
Turnuva, takımların yanı sıra oyuncular ve aileleri için de moral kaynağı oldu. Eylül ayında başlayacak U12 ligi öncesi bu tür hazırlık maçlarının, genç futbolcuların özgüvenlerini artırdığı ve takımların genel performansını olumlu yönde etkilediği gözlendi. Takımlar, turnuvada kazandıkları tecrübeyle lige daha güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Efranur Spor Kompleksi’nde düzenlenen bu turnuva, Eskişehir futbol camiasında büyük ilgi gördü. Katılımcı takımların gösterdiği performans, hem teknik ekiplerin hem de seyircilerin takdirini kazandı. Özkan'ın açıklamaları doğrultusunda, bu organizasyonun gelecek yıllarda da devam etmesi ve daha geniş bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.