MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
Hoşcan A.Ş 2.Amatör Kümede nefes kesen zirve yarışları devam ediyor. Çekişmenin ve heyecanın bir arada olduğu lig maratonunda dün de birbirinden güzel maçlar oynandı. Şirintepe muhteşem bir geri dönüşle galibiyete imza attı,...

Hoşcan A.Ş 2.Amatör Kümede nefes kesen zirve yarışları devam ediyor. Çekişmenin ve heyecanın bir arada olduğu lig maratonunda dün de birbirinden güzel maçlar oynandı. Şirintepe muhteşem bir geri dönüşle galibiyete imza attı, grubunda lider Üniversite Evleri ilk puan kaybını yaşadı.
Bitti Demeden Bitmez
A Grubunda zirve yarışında bulunan Şirintepespor kulübü Behiç Erkin Sahasında oynadığı maçta zorda olsa kazandı. Rakibi Çağlarspor karşısında ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada Şirintepespor muhteşem bir geri dönüşe imza atarak maçı 4-2 kazandı. Lider Sivrihisar'ın ise Seyitgazi deplasmanında 1-1 berabere kalmasıyla birlikte A Grubunda yeni lider Şirintepespor oldu.
İnatçı Oklubalı
B Grubunda zirve yarışında bulunan iki takımın maçında Oklubalı sahasında Örnekspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada ev sahibi Oklubalıspor rakibi ile girdiği gol düellosundan karlı çıktı. Maçın başından sonuna kadar heyecanın yüksek olduğu maçta Oklubalı 3-2 kazanmasını başardı. Bu grupta oynanan diğer karşılaşmada ise Muttalıp rakibi Harb İşspor'u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Yenişemediler
C Grubunda lider Üniversite Evleri sezonun ilk puan kaybını başarılı ve zirve yarışında bulunan Sultanderespor karşısında yaşadı. Abdurrahman Temel Sahasında oynanan zorlu maçta Sultanderespor kaçtı Üniversite Evleri yakaladı. 2-1'lik skoru koruyamayan Sultandere lider karşısından 1 puan almayı başardı. Zorlu mücadele 2-2'lik skorla tamamlandı. B Grupta Adanırspor ise ilk puanını karşılaştığı Altay karşısında aldı. Bu maçtan Adanır 4-1'lik skorla galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.