Müşerref Yalçın milli takımda

Müşerref Yalçın milli takımda
15 yaş altı il birinciliğini kazandıktan sonra Adana’da yapılan 1500 metre yıldızlar Türkiye şampiyonasında ikincilik elde eden Fahri Günay İlköğretim okulu öğrencisi Müşerref Yalçın 5-6 Mayıs tarihleri arasında Bosna...

15 yaş altı il birinciliğini kazandıktan sonra Adana'da yapılan 1500 metre yıldızlar Türkiye şampiyonasında ikincilik elde eden Fahri Günay İlköğretim okulu öğrencisi Müşerref Yalçın 5-6 Mayıs tarihleri arasında Bosna Hersek'te yapılacak Uluslar arası müsabakalarda milli takım adına mücadele edecek.
Milli takım forması altında da başarılı olacağına inanılan 14 yaşındaki Müşerref Yalçın Eskişehir'de bu yaşta 1500 metreyi 4 dakika 43 saniyelik derece ile koşan tek sporcu. Gelecek için büyük ümit veren Müşerref'in Bosna Hersek'te yapılacak yarışlarda başarılarına bir yenisini daha eklemesi bekleniyor. Konu ile ilgili olarak Müşerref'in Anadolu Üniversitesi'nden antrenörü İlhan Bayısın" Müşerref gerçekten çok yetenekli bir atlet. Gelecek için büyük umut vaad ediyor. Şuana kadar onun yaşında yaptığı derecede koşan olmadı. İnşallah Eskişehir atletizm sporu adına büyük başarılara imza atmaya bundan sonraki dönemlerde de devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.