ÖĞRENCİLERE ALTIN YAĞDI

ÖĞRENCİLERE ALTIN YAĞDI
Milli eğitim müdürlüğünün 2006-2007 öğretim yılı içi Beden Eğitimi spor izcilik bölümü faaliyetleri arasında dereceye girin okulların sporcularına ve ferdi yarışmalarda büyük başarılara imza atan sporculara dün Barbaros...

Milli eğitim müdürlüğünün 2006-2007 öğretim yılı içi Beden Eğitimi spor izcilik bölümü faaliyetleri arasında dereceye girin okulların sporcularına ve ferdi yarışmalarda büyük başarılara imza atan sporculara dün Barbaros İlköğretim okulunda yapılan törende altın yağdı.
Genç kızlarda Türkiye şampiyonu olan Cumhuriyet Lisesi genç bayan hentbol takımında görev yapan 11 sporcu madalyalarını Vali yardımcısı Ekrem Ballı'dan aldı. Puanlı atletizm de yine genç kızlarda Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü gibi derecelere imza atan Cumhuriyet Lisesi'nden 6 bayan sporcu, genç erkeklerde yine büyük başarılara imza atan Süleyman Çakır Lisesi'nden iki öğrenci ile yıldızlar kategorisinde Fahri Günay kız takımı ile Vali Sami Sönmez ve Mehmet Ali Yasin ilköğretim okulundan birer öğrenciye Milli eğitim müdürü Ertuğrul Dindar altın taktı. Krosta 6, Eskrim'de 4, Güreş'te 3, Judo'da 2, Kayak dalında 1, Yüzme branşında 1, Taekwondo da ise 8 sporcu yine milli eğitim müdürlüğü tarafından altın ile ödüllendirildi. Yapılan müsabakalar sonunda tüm branşlarda 2006-2007 sezonunda 19 Türkiye birinciliği, 11 Türkiye ikinciliği ve 22 Türkiye üçüncülüğü ile toplam 52 derece alan okullu sporcularımız başarılı bir yılı geride bıraktı. Okullu sporcularımızın bundan sonra ki yıllarda da başarılarını devam ettirerek geliştirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.