Okul ve tesis istiyorlar

Okul ve tesis istiyorlar
Eskişehir Spor Lisesi öğrencileri kısa sürede büyük başarıya imza attı. Öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü’nden daha büyük başarılar için okul ve tesis istedi.Çankaya Mahallesinde Özel İdareye bağlı Plevne Özel İdare...

Eskişehir Spor Lisesi öğrencileri kısa sürede büyük başarıya imza attı. Öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü'nden daha büyük başarılar için okul ve tesis istedi.
Çankaya Mahallesinde Özel İdareye bağlı Plevne Özel İdare İlköğretimde geçici olarak eğitim ve öğretimini sürdüren Eskişehir Spor Lisesi 31 kız, 59 erkek olmak üzere toplam 90 öğrenci ile birçok başarıya imza attı. Erkekler futbolda ikinci, kızlar voleybolda yine ikinci, erkekler basketbolda ikinci, krosta üçüncü, Sivas'taki grup müsabakalarında da Gamze Bulut birinci olurken, Konya'daki krosta Bulut üçüncü olmuştu. Taekwondoda ise yine ferdi başarılar elde edilirken judo, karate ve halterde de bu başarılar sürdü. Ayrıca bu ilk kez düzenlenen bayanlar futbolda Eskişehir Spor Lisesi kız takımı şampiyonluğun ardından Antalya'daki gruplarda da tek gol yemesine rağmen üçüncülüğü elde etti. Bayan futbolcular Almanya'daki özel turnuvada da üçüncü oldu.
Okul Müdürü Abdulvahap Eğidil "90 öğrenci ile birçok spor branşında başarıyı elde ettik. Bizim öğrencilerimize antrenman yapılacak salon veya sahalar olsa biraz da imkan bulabilsek inanıyorum ki bu okuldan dünya şampiyonları çıkacak. Öğrencilerimiz artık yeni okul ve tesisine kavuşmalı" dedi.
Dünkü toplantıya katılan Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar'dan yeni okul isteyen öğrenciler okul bahçesinde toplanarak "Ertuğrul baba bize okul yapsana" diyerek Dindar'a bir kez daha yakınmada bulundular. Ertuğrul Dindar da Muttalıp'ta yapılacak olan yeni okulun 26 Mart'ta ihalesinin yapılacağını ve Nisan'da da temelin atılacağını, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına da bu okulun yetişeceğini belirtti.
Dindar "Gerçekten Eskişehir SPor Lisesi öğrencileri büyük başarılara imza attı. Yeni okul yapıldığında bu öğrencilerden daha büyük bşarılar bekleyeceğiz" dedi.
Öte yandan bayanlar futbolda büyük başarı gösteren Eskişehir Spor Lisesi öğrencilerinden Melike, Deniz, Meltem, Yağmur ve Elif'in milli takıma seçildiği öğrenilirken, kayakta ise Yiğit Eriş Çakır'ın 80 ülke arasında dünyada 35. olduğu ve şu anda bu sporcunun milli takım kampında olduğu da belirtildi. Okullu öğrenciler yeni okul ve tesisin yapıldığı taktirde Türkiye değil Dünya'da da ses getireceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.