Okullar futbol il karması tamam

Okullar futbol il karması tamam
Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Danone tarafından imzalanan ortak protokol kapsamında Futbol İl Karma seçimleri dün Atatürk Endüstri Meslek Halı sahasında yapıldı.Geleceğin minik yetenekleri ve Altın...

Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Danone tarafından imzalanan ortak protokol kapsamında Futbol İl Karma seçimleri dün Atatürk Endüstri Meslek Halı sahasında yapıldı.
Geleceğin minik yetenekleri ve Altın Kramponları olarak adlandırılan futbolcular dün İl Karması seçmelerinde ter döktü. Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Danone tarafından imzalanan ortak protokol kapsamında yapılan seçmelerde 10 yetenekli öğrenci katılabilecek. Burada seçilen öğrenciler daha sonra 3 Mayıs tarihinde Ankara'da yapılacak olan grup elemelerine katılarak başarı gösterenler İç Anadolu Bölgesi Karma grubunda yer alabilecekler. 21-22 Mayıs tarihlerinde ise 8 Bölgenin katılacağı Milli Takım seçmeleri İstanbul'da yapılacak. Burada seçmeleri kazanan öğrenciler 29 Haziran–1 Temmuz tarihleri arasında Fransa'nın Lyon Kentinde 32 ülkenin katıldığı elememelere katılabilme şansını yakalayacaklar. Futbol İş Seçme Kurulu tarafından dün gerçekleştirilen seçmelerde öğrenciler tüm performanslarını sergilemek için çaba gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.