ÖMÜR BOYU ATATÜRK ÖMÜR BOYU 30 AĞUSTOS
ömür Boyu Spor Kulübü yaz dönemini oldukça yoğun geçiyor. Pandemi sürecinde antrenmanlar için sahaların açılmasının ardından çalışmalarına start veren kulüpte 60 minik futbolcu adayı eğitim görüyor.
S30 Ağustos Zafer Bayramını en güzel şekilde kutlayan ömür Boyu Spor Kulübü’nde kutlamalara ailelerde büyük ilgi gösterdi. Ay Yıldızlı bayrağımız ile poz verilirken, ‘ömür Boyu Atatürk, ömür Boyu 30 Ağustos Zafer Bayramı’ sloganı atıldı
60 minik eğitim görüyor
ömür Boyu Spor Kulübü ilimiz futboluna renk katmaya devam ediyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde çalışmalarına başlayan kulüpte 2008-2010 doğumlular arasında 60 minik futbolcu temel eğitim alıyor. Antrenörler İsmail Doğru, Mehmet Kan, Songül Baş, Duygu Deliktaş, Soner Yavuz ve İsmet Katırcı miniklerle yakından ilgilenerek bilgi ve birikimlerini aktarıyor.
Ay-Yıldızlı bayrağımız ile poz verdiler
önceki gün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan kulüpte idmana aileler de büyük ilgi gösterdi. Antrenör İsmail Doğru iyi ve doğru yolda olduklarını ifade ederek “öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu özel günde özel bir antrenman programı belirledik. çalışmamıza aileler de ilgi gösterdi. Daha sonra Ay-Yıldızlı bayrağımız ile aile pozu vermek çok güzel oldu. Amacımız Eskişehir sporuna ve futboluna hizmet etmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.