Ordu can, Es-Es 'puan' derdinde

Ordu can, Es-Es ’puan’ derdinde
Bugün can derdindeki Orduspor ile puan mücadelesine girecek olan Eskişehirspor alacağı puanla ateşi hattına veda etmek istiyor.Ligdeki sıkıntılı günlerinden Mardin galibiyeti ile uzaklaşan Eskişehirspor, can derdine düşen Orduspor...

Bugün can derdindeki Orduspor ile puan mücadelesine girecek olan Eskişehirspor alacağı puanla ateşi hattına veda etmek istiyor.
Ligdeki sıkıntılı günlerinden Mardin galibiyeti ile uzaklaşan Eskişehirspor, can derdine düşen Orduspor ile bugün puan mücadelesine girecek. Şiddetle puana ihtiyacı olan rakibinin atak futbolu tercih edecek olması nedeni ile tedbiri elden bırakmayacak olan kırmızı şimşekler 90 dakika sonunda sahadan puanla ayrılmayı kafasına koydu.
Hafta başından bu yana talebelerinin beynini yıkayan teknik direktör Ergin Işık hedefi de " Yenemiyorsan yenilme" olarak belirledi. Kampta yaptığı toplantıda futbolcularına güvendiğini ve sahaya çıkıp üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmalarını söyleyen teknik direktör Işık " Bize güvenenleri mahcup etmeyelim. Karadeniz'den puan alarak dönelim" dedi.
Alacağı bir puanın bile ateş hattına veda anlamına geldiğini bilen kırmızı şimşekler sahada tüm gücünü ortaya koyacak. Kampta maç saatini beklemeye başlayan ve motive olan kırmızı şimşekler bugün sabah kahvaltısından sonra Fatsa'dan Ordu'ya geçecek.
Kırmızı şimşeklerin puan almak için çıkacağı karşılaşmayı hakem Mücahit Tatar yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Ömer, Altuntaş ve Ali Zağlı yapacak. Ordu 19 Eylül stadında saat 13.30'da başlayacak zorlu maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sorguç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.