"ORDU DUVARINI NASIL AŞACAKSIN?"

“ORDU DUVARINI NASIL AŞACAKSIN?”
Teknik Direktör Ersun Yanal savunma ağırlıklı oynayan Ordu’ya gol atmanın yollarını talabelerine anlattı. Eskişehirspor Cumartesi günü oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lige evinde oynadığı Akhisar...

Teknik Direktör Ersun Yanal savunma ağırlıklı oynayan Ordu'ya gol atmanın yollarını talabelerine anlattı.
Eskişehirspor Cumartesi günü oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lige evinde oynadığı Akhisar maçı ile başlayan ve rakibine tek golle yenilerek haftayı puansız kapatan Kırmızı Şimşekler Cumartesi akşamı İstanbul Olimpiyat stadında Orduspor ile karşılaşacak.
Ligin ilk maçında deplasmanda Mersin ile karşılaşan ve rakibi ile golsüz berabere kalan Karadeniz takımı Orduspor kapalı defans futbolu ile dikkat çekmişti. Arjantinli deneyimli Teknik Direktörü Hector Cuper'in çalıştırdığı Orduspor geçtiğimiz sezonda Cuper'in gelmesi ile birlikte kalesinde en az gol gören takımların başında gelmişti. Eskişehirspor'da teknik direktör Ersun Yanal'da Cumartesi günkü maçta kapalı defansı nasıl aşmanın yollarını düşünüyor. Her antrenman öncesinde futbolcuları ile konuşarak Orduspor hakkında bilgiler veren Yanal'ın Ordu duvarını nasıl aşmaları gerektiğini antrenmanda da oyuncularına yaptırdığı taktiklerle uygulatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.