ÖZEL MAÇ YAPTILAR

ÖZEL MAÇ YAPTILAR
Akademi liginde mücadele edecek Eskişehirspor U16 takımı önceki gün Sağlıkspor U16 ekibi önünde lig öncesi son provasını yaptı. Akademi Liginde bu hafta sonu yeni sezona merhaba diyecek Eskişehirspor U16 takımı önceki gün...

Akademi liginde mücadele edecek Eskişehirspor U16 takımı önceki gün Sağlıkspor U16 ekibi önünde lig öncesi son provasını yaptı.
Akademi Liginde bu hafta sonu yeni sezona merhaba diyecek Eskişehirspor U16 takımı önceki gün Sağlıkspor U16 takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde oynanan özel maçta antrenörler takımlarının eksiklerini görürken, oyuncular antrenörlerinin gözüne girerek forma bulmak adına kıyasıya mücadele ettiler. Eskişehirspor antrenörü Berkant Ongan 'Lig öncesi son provamızı yaptık. Bizim adımıza olumlu bir karşılaşma oldu. Artılarımızdan çok eksi yönlerimizi görerek düzeltmenin yollarını arıyoruz' dedi.
Sağlıkspor antrenörü Murat Güngör ise 'Eskişehir'in en yetenekli oyuncularının bulunduğu bir takım karşısında oyuncularım zaman zaman takım halinde olarak çok iyi işler yaptı. Lige kadar çok iyi duruma geleceğimize inanıyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.