Puan kaybetmek yok

Puan kaybetmek yok
Geçtiğimiz hafta evinde Anamur ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybeden Eskişehirspor artık kayıp yaşmak istemiyor.

Son maçta aldığı beraberlik ile averajla yine ikinci sıraya düşen ve eline geçen fırsatı iyi değerlendiremeyen Eskişehirspor, bugün ise yine zorlu bir maça çıkacak. Isparta temsilcisi Keçiborlu Belediyespor’a konuk olacak olan Şimşekler sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek.

Artık hata yapma lüksünün kalmadığı Kırmızı Siyahlılar çıkacakları zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda. Ligde final haftalarına girilirken, Siyah Kırmızıların puan kaybına ise tahammülü bulunmuyor. Eskişehirspor bugün Isparta’da oynayacağı maçta rakibini devirerek yoluna devam etme hedefinde.

Eskişehirspor, bugün Keçiborlu Belediyespor engelini aşmak için sahada olacak. Isparta 32 Stadyumu’nda oynanacak bu zorlu mücadele Ankara Bölgesi hakemlerinden Giray Şaylan’ındüdüğü ile saat 14.00’da başlayacak. Es-Es kazanıp zorlu bir engeli daha aşmayı hedefliyor.

Kaynak: Spor Servisi

Etiketler :