RAKİPLERDEN HABERLER...

RAKİPLERDEN HABERLER...
Diyarbakır’da 3 puan hedefiDiyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Ankara’da yaptığı idmanla sürdürürken, teknik direktör Ziya Doğan, "Futbolcularımızın durumlarını...

Diyarbakır'da 3 puan hedefi

Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Ankara'da yaptığı idmanla sürdürürken, teknik direktör Ziya Doğan, "Futbolcularımızın durumlarını iyi görüyorum. Bu maçımıza da 3 puan için çıkacağız" dedi..
Hava şartlarına alışmak için Ankara'da kampa giren Yeşil-kırmızılı takım, bugün Ankara'da Ankaragücü Tesisleri'nde bir antrenman yaptı. Futbolcuların bir hayli hırslı olduğu antrenmanda, forvet oyuncuları Mendoza, Tazemeta ve Erhan Şentürk attıkları gollerle dikkat çekti.
Teknik direktör Ziya Doğan, Eskişehir'de kayıp puanları telafi etmeye çalışacaklarını belirterek, "İklim koşullarına uymak için Ankara'ya geldik. Eskişehir'e gidip, Anemon Otel'de kampa gireceğiz. Orada idmanlarımızı sürdüreceğiz. Futbolcularımızın durumlarını iyi görüyorum. Bu maçımıza da 3 puan için çıkacağız. Futbolda favori takım yoktur. Zevkli ve çekişmeli bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Bazı sakat ve cezalı oyuncularımız olmasına karşın, takımıma güveniyorum" dedi.

Perde İnönü'de açılıyor

İlk yarının son perdesi İnönü'de açılıyor! Turkcell Süper Lig'de 17. ve ilk yarının son haftasının perdesi bugün İstanbul'da yapılacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla açılıyor.
BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
Haftanın en önemli maçında ise Trabzonspor ile Fenerbahçe, 20 Aralık Pazar günü Trabzon'da karşı karşıya gelecek.
Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son haftasının programı şöyle:
Bugün
20.00 Beşiktaş-Bursaspor
19 Aralık Cumartesi
13.30 Gaziantepspor-Denizlispor
13.30 Eskişehirspor-Diyarbakır
13.30 Kasımpaşa-Manisaspor
13.30 Kayserispor-Antalyaspor
16.00 Ankaragücü-Sivasspor
20.00 Galatasaray-Gençlerbirliği
20 Aralık Pazar
20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe

Antep Denizlispor'u bekliyor

Turkcell Süper Ligi'nde 2009-2010 sezonunun ilk yarısının son maçında Denizlispor'u konuk edecek olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde bugün yapılan antrenmanda, futbolcular ısınma koşusu ve açma-germe egzersizlerinde bulundular. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 oyun ve taktiksel çalışmalarda bulunan futbolcuların neşeli oldukları dikkat çekti.
Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Julio Cesar Souza, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Denizlispor'un Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u elediğini hatırlatarak, "Bu hafta Denizlispor ile zor bir maç yapacağız. Son sıradaki ekiple kendi sahamızda oynayacağız, bu sebeple kazanma zorunluluğumuz var diye düşünüyorum. Kupada bizi elediklerinden dolayı bir kat daha fazla kazanmak zorundayız" dedi.
Kendisinin Gaziantep'te iyi bir sezon geçirdiğini kaydeden Julio Cesar Souza, "Geride kalan 16 hafta içerisinde takıma en üst düzeyde yardım ettiğimi düşünüyorum. İkinci yarıda takıma daha fazla yardımda bulunup ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Ben oynadığımız futbolun karşılığının bulunduğumuz yer olmadığını düşünüyorum. Puan kayıplarında bizim hatalarımız da oldu ama dış etkenler de etkili oldu. Sıralamada daha iyi yerlerde olabilirdik diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Antalya revire döndü

Kayserispor maçı hazırlıklarına devam eden Antalyaspor'da, sakat ve cezalı oyuncu sayısı dokuza çıktı.
Hafta sonunda Kayserispor maçı ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da, son antrenmanlarda yer almayan Kerim'in maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Dün yapılan idmanda sakatlanan ve bugünkü antrenmanda da yer almayan Sergey'in ise Kayseri maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.
Dördüncü kaleci Hasan, Veysel Cihan, Vahap, Volkan Altın, Balali ve Tita ile cezalı Ertuğrul'un da sonra son yaşanan iki sakatlık sonrası Kayseri'de forma giyemeyecek oyuncu sayısı 9'a çıktı.

Sivaspor'da başkent hazırlığı

Sivasspor Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, devre arasında Sivasspor'da çok şeylerin değişeceğine inandığını belirterek, "Arkadaşlarımızla istekli ve arzulu bir şekilde farklı bir futbol düşüncesiyle sahaya çıkıyoruz. Artık sadece içeride ve dışarıda kazanmaya oynayan bir takım olacak" dedi. Turkcell Süper Lig'de son haftalarda aldığı puanlarla moral bulan Sivasspor, devre arası öncesi deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakat olan futbolcular Onur, Faruk ve Mehmet Yıldız katılmazken hafif sakatlığı bulunan Murat Sözgelmez ve Sezer antrenmanda takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan antrenmanı Sivassporlu futbolcular istasyon çalışması ve çift kale maç yaparak tamamladı. Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Ankaragücü maçında moral tazelemek istediklerini belirterek, "Moral açısından çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir galibiyet bizi rahat bir pozisyonda rahat bir yıldönümüne getirecek. Ondan sonra ikinci yarıda takım olacağız. Ona inanıyorum. Şu anda arayı kapatarak biraz daha sistemi oturtmak istiyoruz. Zamanımız dar ama umutluyum. Arkadaşlarımız istekli ve arzulu, moralleri yüksek. Sakatlarımız ve cezalı oyuncularımız var. Beni biraz onlar düşündürüyor" dedi.
Sivasspor'da devre arasında çok şeylerin değişeceğine inandığını belirten Ertuğral, "Arkadaşlarımızla istekli ve arzulu bir şekilde farklı bir futbol düşüncesiyle sahaya çıkıyoruz. Artık sadece içerde ve dışarıda kazanmaya oynayan bir takım olacak. Tabi alacağımız elemanlarda var. Onları da kulübümüze getirdiğimizde Sivas kentinin mutlu olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Basın mensuplarının "Sivasspor taraftarı küme düşmeyi aklından çıkarsın mı ?" sorusuna cevap veren teknik direktör Ertuğral, "Kesinlikle çıkarsın. Öyle bir polemiğe ve düşünceye kapılıp kendi kendimize stres yapmanın hiçbir anlamı yok. Arkadaşlarımızın son günlerde özellikle son iki maçta çok iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Beşiktaş maçında da iyiydik ama biraz şanssızdık. Hatta Kayseri maçına baktığımızda 93. dakikada sahada hala koşan bir takım vardı. Bunlar umut verici sinyaller. Biraz daha kendimize güvendikten sonra daha farklı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Takımdan gidecek ve kalacak futbolcular ile ilgili soruyu da cevaplayan Ertuğral, "Kafamdaki bir takım şeyleri yönetimimize ilettim. Bunlar kamuoyu önünde konuşulacak şeyler değil. Bunlar dört duvar arasında konuşulan ailedeki şeylerdir. Ara döneme girelim transfer etmek istediğimiz arkadaşlarımızı bünyemize ekleyelim sonra olayları kamuoyuna sunacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.