RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER

RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER
Turhan’dan sitem Elazığspor’da, kulüp başkanı Bahri Turhan, ’’Ligi 7. sırada bitiren bir kulübü başarısızlıkla suçlayanları insaflı olmaya davet ediyorum’’ dedi.Turhan yaptığı açıklamada, daha önce olağanüstü...

Turhan'dan sitem

Elazığspor'da, kulüp başkanı Bahri Turhan, ''Ligi 7. sırada bitiren bir kulübü başarısızlıkla suçlayanları insaflı olmaya davet ediyorum'' dedi.
Turhan yaptığı açıklamada, daha önce olağanüstü kongre kararı alacaklarını açıkladığını ama henüz bu kararı almadıklarını belirterek, en kısa zamanda kongreye gideceklerini söyledi.
Turhan, şöyle konuştu:
''Teknik direktör konusunda geç kalınma gibi bir sorun yok. Teknik kadroyu belirledikten sonra hangi futbolcuları transfer edeceğimiz konusunda görüşmelere başlayacağız. Bu konuda teknik heyetin görüşü önemli. Elazığspor için iyi bir mücadele verdik. Bu mücadele sonunda ligi 7. sırada bitiren Elazığspor için bizi başarısızlıkla suçlayanları insaflı olmaya davet ediyorum.''

Kitapçı yeniden başkan

Türk Telekom Lig A'nın yeni ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanlığına Fatih Kitapçı yeniden seçildi.
Başkan Fatih Kitapçı ellerinden geldiğince güçlü bir yönetim oluşturmaya çalıştıklarını dile getirerek, ''İyi bir kadro ve güçlü bir yönetimle ligde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Her kesimden gücü nispetinde destek bekliyoruz. Herkes destek versin ve bu işi kabullensin ki sezon sonunda başarı ya da başarısızlığı birlikte kutlayalım veya üzülelim'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 517 üyenin 347'sinin katıldığı genel kurulda, tek aday olan Fatih Kitapçı, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Giresunspor Kulübü Başkanlığına seçildi.
Kitapçı başkanlığında oluşan Giresunspor'un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: ''Hakan Güngör, Fahri Şahin, Mustafa Temel Bozbağ, Ahmet Külekçi, Mustafa Karadere, Reşat Bahat, Mehmet Şehitoğlu, Recep Dizdar, Nihat Yılmaz, Hikmet Hancıoğlu, Eyüp Kitapçı, Salih Kakışım, Halit Özkaya ve Süleyman Günaydın.

Diyarbakır Şentürk'e düşünüyor

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, teknik direktörlük görevi için Adnan Şentürk ile görüşüyor. Diyarbakırspor'da, 23 Haziran'da yapılacak kongre öncesinde transfer ve teknik direktör konusunda görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.
Yeşil-kırmızılı takımın Genel Menajeri Murat Yiğiter, "Teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. Suat Kaya ve İsmail Kartal ile görüştük. İstenilen astronomik rakamlar kabul edilir cinsten değildi. Kulübün de geleceğini düşünmek gerekiyor. Diyarbakırspor'un sokağa atılacak parası yok. Şu anda teknik direktörlük görevi için Adnan Şentürk ile görüşüyoruz. Bizim hedefimiz Süper Lig'dir. Gelen yönetimler de bunu düşünür. Bu düşünce Diyarbakır'ındır. Hepimiz elimizden gelen çabayı göstermeliyiz" dedi.

Sakarya'dan üç transfer

Türk Telekom Lig A'ya düşen Sakaryaspor; Ercan Yaman, Abdül Vahit Karacabey ve Hamza Gezmiş ile sözleşme imzaladı.
Rüstemler Tesisleri'nde düzenlenen törende, Elazığspor'dan sağ kanat oyuncusu Ercan Yaman 1 yıllık, Yozgatspor'dan orta saha oyuncusu Abdül Vahit Karacabey ve Orduspor'dan stoper Hamza Gezmiş 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, yeni oyuncuların Sakaryaspor camiasına hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "İnşallah, onların katkıları ile yeniden Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Johansson'dan çirkin açıklama

Malatyaspor'un İsveçli futbolcusu Sebastian Johansson, ülkesinde yayınlanan bir gazetedeki röportajında, Türkiye ile ilgili çirkin açıklamalarda bulundu. İsveç'in Punk.SE gazetesine açıklamada bulunan İsveçli futbolcu Johansson, İsveç'e dönmek istediğini belirterek, "Malatyaspor'da futbolcu maaşları bilinçli olarak ödenmiyor. Üstelik Türkiye güvensiz bir yer. Daha birkaç ay önce Malatya'da iğrenç sekilde Hristiyanlar boğazları kesilerek öldürüldü. Ayrıca yolda yürürken her an her yerde bomba patlayabilir. Türkiye'de ve Malatya'da kendimi rahat hissetmiyorum. İsveç'e dönmek istiyorum, önümüzdeki aylarda İsveç'e gelerek kendime kulüp arayacağım. Birkaç kulüple temas halindeyim" dedi. Malatyaspor' dan ayrılmak istediğini tekrarlayan Johansson, "Buradan ayrılmak istememin birçok nedeni var. Burası güvensiz bir yer, tekrar ediyorum. Malatyaspor' da bilinçli olarak maaşlar ödenmiyor. Ayrıca Türkiye'de ve Malatya'da rahat değilim" ifadelerini kullandı.

Kartal iddialı konuştu

Diyarbakırspor'da geçen sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan golcü oyuncu Hüseyin Kartal, "Yeni sezondan ümitliyim, tekrar eski günlerime döneceğim" dedi.
Diyarbakırspor'la sözleşmesi devam eden Hüseyin Kartal, geçen sezon takımına yararlı olamadığını belirterek, "Sakatlıklarım ve bazı olumsuzluklar, bir türlü istenileni vermemi engelledi. Şimdi kendimi tam anlamıyla iyi hissediyorum. Sezon sonuna doğru birkaç maçta oynadım. Lige iyi başlamak için yüksek bir performans ortaya koyup kendimi göstereceğim. Geçen sezon yapamadığımı yeni sezonda yapacağım. Bunun için de büyük gayret göstereceğim. Taraftarlarımın gönlünü fethedeceğim. Şimdiden aklım yeni sezonda. Bundan sonra kendime çok iyi bakacağım. Diyarbakırspor'a olan borcumu atacağım gollerle ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Caner ikna edilemiyor

Samsunspor'da transfer dönemi sancılı başladı. Kırmızı-Beyazlı ekipte golcü futbolcu Caner Altın, ikna edilemiyor. Sözleşmesi bu sezon sona eren bir çok takımın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Caner ile Samsunspor yönetiminin yaptığı bütün görüşmeler olumsuzlukla sonuçlandı.
Genç futbolcunun başka bir takımla anlaşmaması için gereken mücadelenin verildiği ifade edilirken Caner, "Şartlarımı koydum. Ancak sunduğum şartlar Samsunspor 'un yerine getirebileceği nitelikte görünmüyor. Eğer anlaşamadığımız taktirde tekliflerin birini kabul edeceğim" dedi.

Şenlik için tarihi ikinci plana attılar

İlimizde yapılan Hentbol İl Birinciliği'nde erkeklerde şampiyonluğu kazanan Anadolu Üniversitesi Minik Erkek Hentbol Takımı 25 Haziran tarihinde başlayacak olan Hentbol Şenliği için hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarını Porsuk Spor Salonu'nda devam ettiren minik hentbolcular Alanya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası Hentbol Şenliği'nde başarılı olarak derece yapmak istiyor. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Anadolu Üniversitesi Hentbol Altyapı Antrenörleri'nden Evren Gazi Eryılmaz "Yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Alanya'da yapılacak şenlikler kapsamında minik hentbolcularımız müthiş bir deneyim kazanacak. Amacımız şampiyonada öncelikle en iyi şekilde mücadele etmek ve şampiyonada yer alan takımları gözönüne alarak eksiklerimizi tespit etmek ve bu doğrultuda önümüzdeki yılın planlamasını yapmaktır" dedi.

Taekwon-docular iddialı

Şahinspor Kulübü'nden birçok sporcunun oluşturduğu taekwon-do il takımımız 22-24 Haziran tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak Poomse Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek. Hazırlıklarını sürdüren sporcularımız şampiyonadan başarılı bir şekilde ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Müsabakalarda Nilay Erdal, Didem Dereli, Burcu Karaman, Eylem Yücel, Begüm Satır, Meltem Yücel, Arif Şanlı, Devrim Aktaş ve Emre Koç ilimiz adına ter dökecek.
Konu ile ilgili olarak Şahinspor Taekwon-Do antrenörü İsa Şahin "Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sporcularımızın Gaziantep'te yapılacak müsabakalarda başarılı olacaklarına inanıyorum. Amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

Forma reklamı kimin olacak?

Eskişehirspor'un forma reklamı için temaslara geçiliyor. Reklam için ilk görüşme Eti Bisküi ile.
Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezon forma reklamını Eti 300 milyara üstlenerek kulübe maddi destekte bulunmuştu. Eti firmasının sahiplerinden Deniz Kanatlı' da geçtiğimiz sezon yönetiminde yer almıştı.
Bu yılda forma reklamı için girişimlerde bulunacak olan Eskişehirspor yönetimi ilk yine Eti Bisküilerine yapacak. Anlaşmaya varıldığı taktirde yeni sezonda da formaların üzerinde Eti markası olacak. Forma reklamı fiyatının bu yıl biraz daha yüksek olması bekleniyor.

Es-Es'in kampı Bolu'da

Eskişehirspor'un hazırlık kamp yeri kesinleşti. Bolu Esentepe' de kampa girecek olan Eskişehirspor Nevşehir'de de özel turnuvaya katılacak.
Eskişehirspor'un yeni sezon hazırlık programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Temmuz ayı başında Eskişehir'de bir araya gelecek olan kırmızı şimşekler teknik direktör Metin Diyadin tarafından iki gün sürecek teste tabi tutulacak.
Bu testlerde futbolcuların performansları, fiziksel yapıları ortaya çıkartılacak. İki gün sürecek testten sonra Eskişehirspor kampın yapılacağı Bolu Esentepe' ye geçecek.
Esentepe' de 22 Temmuz tarihine kadar kamp yaparak sezon için güç ve enerji depolayacak olan Eskişehirspor bu tarihten sonra ise özel maç için Nevşehir'e geçecek.
Nevşehir'de yapılacak olan İddia' nın düzenlediği turnuvaya katılacak olan kırmızı şimşekler bu turnuvadan sonra Eskişehir'e dönecek.

Sezgin yarın gelecek

Eskişehirspor'un almayı düşündüğü Gaziantep BŞ'li Sezgin' in gelişi Pazartesi'ye kaldı.
Maliye Bakanı Unakıtan' ın devreye girmesi ile bonservis sorunu çözümlenen Gaziantep BŞ'li futbolcudan defans elemanı Sezgin Eskişehir'e yarın gelecek.
Dün Eskişehir'e gelmesi beklenen ancak gecikeceği açıklanan Sezgin'in Antalya'da ailesinin yanında olduğu belirtiliyor. Defans elemanı Sezgin'in diğer arkadaşları gibi Eskişehirspor'la anlaşmaya varması bekleniyor.
Çerkezköy'de futbola başlayan defans elemanı Sezgin Çorlu, Eyüp ve geçtiğimiz sezonda Gaziantep BŞ'de forma giydi.

Diyadin transferleri değerlendirdi

Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin yapılan transferleri değerlendirdi. Diyadin " Alınan futbolcular benim listemde yer alıyor" dedi.
Eskişehirspor transfer komitesi iç transferi teknik direktör Diyadin'in istekleri doğrultusunda tamamlarken dış transferde de üç futbolcuya imza attırdı. Yapılan transfer çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin şunları söyledi.
" İç transferde anlaşmaya varılan futbolcular arasında 4-5 kaliteli isim var. Dış transferde ise alınan tüm futbolcular benim listemde yer alanlar. Bu transferler benim isteklerim doğrultusunda şekilleniyor. İstediklerim alınıyor. Şuanda temasta bulunduğumuz hatta son aşama gelen transferler var. Dış transferde olmazsa olmaz diye istediğim bir futbolcu yok. Her futbolcunun bir alternatifi var. Yapacağımız transferler her mevkiden olabilir.
Öz ellikle bir mevki üzerinde durmuyoruz. Tabii ki eksik yönler kapatılacak. İyi bir takım oluşturmak istiyoruz" Maliye Bakanı Kemal Unakıtan' a verilen Beşiktaş' lı genç futbolcular konusunda ise teknik direktör Diyadin " Beşiktaş'tan da genç isimler listemde yer alıyor. Bu konuda Ertuğrul hoca ile de görüşme yaptım. Bu transferleri gerçekleştirmek için büyük ihtimal Beşiktaş kampı sonrasını bekleyeceğiz" dedi.Genç futbolcular içinde görüşlerini açıklayan Metin hoca profesyonel olan gençlerin hazırlık kampına götürüleceğini ve kararını kampta vereceğini söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.